WIN: een traprenovatie van Upstairs of een inspiratiebox van Meubelen Verberckmoes

Wil jij ook zo’n make-over als in ‘Een frisse start met vtwonen’? Dan is deze wedstrijd op jouw lijf geschreven. Doe mee en maak kans op een traprenovatie van Upstairs inclusief ledverlichting of op een inspiratiebox t.w.v. € 5000 van Meubelen Verberckmoes. En psst, we mogen ook nog 5 waardebonnen van € 500 weggeven om leuke meubels en accessoires te shoppen!

wedstrijd meubelen verberckmoes upstairs

Traprenovatie van Upstairs

Upstairs is dé specialist in trapreparatie en –renovatie. Ze nemen iedere bestaande trap onder handen. Of de trap van beton, natuursteen, staal of hout is: Upstairs geeft jouw trap snel, vakkundig en zonder breekwerken een nieuw uiterlijk. Doe mee met de wedstrijd en maak kans op een volledige traprenovatie uit de wereldcollectie inclusief ledverlichting. Je weet wel, die trapverlichting waar vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine zo enthousiast over zijn.

Inspiratiebox van Meubelen Verberckmoes

Meubelen Verberckmoes is een echt familiebedrijf, en dat voel je. De persoonlijke aanpak en de focus op inspiratie, advies en beleving is altijd gebleven, ondanks de groei van het bedrijf. Bij Meubelen Verberckmoes loop je door de zes nieuwe inspiratieboxen die in elke aflevering van ‘Een frisse start met vtwonen’ aan bod komen. In de basic, soft contour, boutique hotel, mid century, puur & natuur en loft inspiratieboxen doe je inspiratie op voor een upgrade van je eigen interieur. Wij mogen een van de inspiratieboxen weggeven én vijf waardebonnen ter waarde van 500 euro.

Schrijf je in en win!

Doe jij mee voor de traprenovatie van Upstairs of win je toch liever een inspiratiebox van Meubelen Verberckmoes? Daarnaast geven we ook nog 5x € 500 shoptegoed weg bij Meubelen Verberckmoes. Om mee te doen schrijf je je in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul je onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 3 december. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Fotografie traprenovatie: Jonah Samyn

nog meer: Winactie