Het mooiste design voor de werkplek

‘Opgeruimd staat netjes’ is altijd zo’n lekkere dooddoener, maar een waarheid als een koe natuurlijk. Het is dan ook niet voor niks dat veel merken producten in hun collectie hebben waarmee je je leven – hip gezegd – kunt organizen. Nu kun je natuurlijk gewoon alles in plastic bakjes of kartonnen dozen opbergen, maar wij zouden PRCHTG niet zijn als we onze spulletjes niet in fraai vormgegeven designitems zouden herbergen.

Opruimen met Vitra

Als groot fan van Vitra stond de Uten Silo jaren op onze verlanglijsten. Deze – inmiddels – designklassieker ontworpen door Dorothee Becker voelt zich op vele plekken in huis thuis. Wij kozen uit de twee maten en drie verschillende kleuren voor de grootste variant in het wit. We zijn ons ervan bewust dat de aankoop van dit wandrek een beetje pijn doen, maar dit is nou één van die aankopen die je nooit meer weg doet. Het superhandige wandrek biedt met alle verscheidene vakjes en meerdere haakjes meer dan genoeg opbergmogelijkheden voor alle rondslingerende spulletjes in bijvoorbeeld de werkkamer en is bovendien een echte blikvanger.

Tip: in de vtwonen webshop vind je diverse wandrekken in verschillende prijscategorieën.

S-tidy en O-tidy

Naast – onder andere – de bekende Toolbox bestaat onze verzameling Vitra accessoires uit ‘nieuwkomers’ S-tidy en O-tidy van Michel Charlot. Deze super praktische opbergers zijn gemaakt van stevig kunststof en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes. Niet alleen superleuk om op je eigen bureau te zetten, maar – omdat ze tegen een stootje kunnen – ook een fijne aanwinst voor de kinderkamer. Niet verder vertellen, maar wij gebruiken de O-tidy stiekem ook weleens als snackschaal. Dat maakt hem multifunctioneel en daar houden we van!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.be/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: werkkamer