accessoires

Is het tijd voor wat anders aan de muur? Of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken? Geef je interieur een boost met de woonaccessoires uit de vtwonen huiscollectie. Kies jouw favoriet: van vtwonen cijfers en letters tot de mooiste dienbladen en schalen.

Op zoek naar een cadeau voor een vtwonen liefhebber? Druk jullie mooiste foto af en stop ‘m in een vtwonen fotolijst. Een persoonlijk en stijlvol cadeau. Of kies een aantal cijfers en letters, bijvoorbeeld de naam van een pasgeboren baby. Het perfecte kraamcadeau. Is de gelukkige ontvanger net verhuisd? Geef dan vtwonen kussens cadeau. Een instant sfeermaker en goed voor een fijne sfeer in de nieuwe woning.

de klassieke vtwonen accessoires

De echte vtwonen fan heeft ‘m al lang in huis staan: de letterbak. Deze handige muurdecoratie biedt tegelijkertijd opbergruimte voor je mooiste verzamelingen. Servies, vaasjes en kringloopschatten vinden er een plekje. De nieuwe metalen en eiken muur- en fotoplanken zijn ook heel geschikt voor het tentoonstellen van foto’s, tijdschriften en grafische prints.

stylingtips met vtwonen accessoires

Benieuwd hoe je al die accessoires mooi kunt combineren? Neem een kijkje bij onze stylingtips. Hier staan alle tips en tricks van onze vtwonen-stylisten bij elkaar. Voorzien van prachtige beelden, waarmee je thuis snel en eenvoudig een wereld van verschil maakt. Alvast een tipje van de sluier: investeer in een mooi tapijt. Dit geeft direct sfeer en warmte aan je woon- of slaapkamer. Veel woonplezier!

VTWONEN COLLECTIE

In de vtwonen collectie vind je alles om je huis nóg mooier te maken. Geschikt voor alle ruimtes in huis en voor alle stijlen. Basisstukken en mooimakers voor binnen en buiten in de typische vtwonen stijl: basic met een twist.  De basic items combineren prachtig met iedere stijl. Van naturel en hout tot grafisch en industrieel. Benieuwd naar alle verkoopadressen? Die vind je hier.