verf

Een kamer krijgt al snel een nieuwe look als je een muur verft. En met een kleur van de vtwonen muurverf collectie weet je zeker dat je een goede en stijlvolle kleur kiest. Bekijk de verschillende kleuren vtwonen verf.

Alle kleuren vtwonen muurverf zijn poederachtig mat en daardoor de ideale basis voor in huis. Combineer eens de vtwonen verf met het vtwonen behang en je muur is compleet.

 

 

VERKOOP ADRESSEN VAN DE VTWONEN COLLECTIE
meer informatie

Kleur vtwonen verf kiezen

Kun je niet kiezen uit al die prachtige kleuren verf? Doe de test en ontdek welk kleurenpalet het beste bij jou past. Aan het einde van de test krijg je een kleurenpalet met een kleur van de vtwonen muurverf en een link naar de vtwonen shop waar je een selectie aan producten vindt dat past bij jouw kleurenpalet. Dat is nog eens handig inrichten en stylen!

Vind je het spannend om een muur te verven? Lees de tips van het #vtspreekuur en de tips voor het verven van bijvoorbeeld de kinderkamer.

Verf inspiratie

Geen zin om een hele muur te verven? Een lambrisering hoeft niet per se van hout te zijn, je kunt er ook een verven. Kies voor een strakke lambrisering en maak het speels met accessoires of kies juist voor een snelle speelse lambrisering en maak het extra spannend met verschillende (muur)decoratie.