terug naar muren

stickers

Dat is pas fijn binnenkomen en weggaan! Pimp je doorsnee deur met de nieuwe deurstickers uit de vtwonen collectie voor een stoer industrieel of nieuw-landelijk effect.

Persoonlijke details maken je interieur helemaal eigen. Muurstickers van vtwonen maken van een doorsnee muur een ware eyecatcher. Combineer de vtwonen stickers met dieren muurstickers voor de kinderkamer. Of schrijf de naam van je favoriete recept in de keuken met letters en cijfers muurstickers. Persoonlijker kun je je muur bijna niet maken.

muurstickers met schoolbordverf

Dé perfecte keuken muursticker: Save the Date. Een kalender muursticker, waarop je belangrijke data kunt bijhouden. Van vakantie tot partijtje. De rondjes zijn voorzien van een laagje schoolbordverf. Handig: je kunt er steeds iets nieuws op krijten. Ook de alfabet muurstickers zijn geschikt voor in de keuken. Maar eigenijk zijn ze overal in huis leuk. Maak een quote boven je bed of je lijfspreuk in de woonkamer. Op Pinterest vind je al onze favoriete vtwonen quotes ter inspiratie.

muurstickers kinderkamer

Wil je steeds iets anders vertellen? Plak dan een spreekwolk op de muur. Ook dit zijn muurstickers met schoolbordverf. Even schoonvegen en je kun weer iets nieuws kwijt. Op de kinderkamer combineren ze leuk met de dieren muurstickers van Kek Amsterdam. Van beer tot mus, in alle soorten en maten. Of maak de naam van je kind, met onze alfabet muurstickers. Eerst wat inspiratie opdoen? Bekijk dan onze muursticker inspiratie.

vtwonen muurstickers plakken

De stickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl. Maak de achterzijde van de sticker los aan de bovenzijde. Positioneer de bovenkant goed op de muur. Druk de sticker goed aan met een droge, witte doek. Langzaam haal je een steeds groter gedeelte van de achterzijde van de sticker af. Dan druk je de sticker met de doek aan tot er geen oneffenheden meer te ontdekken zijn. Toe aan iets nieuws? Geen probleem: je kunt de sticker verwijderen door hem voorzichtig vanaf de onderzijde los te trekken.

Categorie afbeelding