terug naar muren

behang

Trakteer je huis op een mini-make-over met vtwonen behang. Even aan de slag en een groots effect! Ga voor sloophout behang of kies voor steen behang. En onthoud: een rol behang kopen is goedkoper dan een nieuwe bank!

Voor iedereen met loft-ambities is er het vtwonen steen behang Factory. Een afgebladderde, ruwe bakstenen muur in een handomdraai. Wel een steen behang, maar liever wat egaler? Het vtwonen steen behang Bricks is er in lichtgrijs en grijs. Liever wat warmer? Kies van voor het vtwonen steen behang Stone World. Met dit behang kun je toch loft-style wonen.

online sloophout behang kopen

Omdat we nou eenmaal niet allemaal in huizen vol karakter wonen: upgrade een kale muur met een hout behang. Het vtwonen steigerhout behang komt in verschillende uitvoeringen. Het vtwonen Woodland behang is sloophout behang in natuurlijke kleuren. Walnut Wood is minder extreem in de kleurverschillen, maar nog altijd duidelijk een steigerhout behang. En tot slot eenstoer zwart hout behang: Black Wood. Gek op de houtlook? Kijk dan ook eens bij de vtwonen deurstickers: stickers voor stoere houten deuren.

vtwonen behang plakken

Het vtwonen behang is vliesbehang. Wel zo makkelijk. Lijm de wand in en plakken maar! Zorg wel dat je wand goed glad is, schuur kleine oneffenheden eerst even weg. Ga je alleen behangen, zorg dan dat er genoeg lijm op de muur zit. Dan kun je het behang nog verschuiven. De eerste baan is het moeilijkst, dus vraag daarbij wat hulp. Toe aan iets nieuws op de muur? Dan kun je vliesbehang ook erg makkelijk weer verwijderen, zonder dat je een afstoommachine nodig hebt.

Categorie afbeelding
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse

Er zijn geen resultaten gevonden