junior

Een kinderkamer inrichten: Da’s niet kinderachtig. Je wil een hoop in een vaak beperkte ruimte. Genoeg plek om te slapen, spelen, leren en opbergen. Daarom is de vtwonen junior collectie multifuncioneel, zodat je alles uit de kinderkamer haalt. Lees snel verder voor nog veel meer kinderkamer ideeën.

vtwonen kinderkamer ideeën

Leuk, de kinderkamer is dé plek voor gekke kleuren en wilde prints. Maar: wel zo fijn als de basis dan rustig is. Zo kun je de kamer eenvoudig aanpassen aan de wensen van je kind. Kies dus voor meubels in neutrale kleuren. Met beddengoed, muurstickers en behang wissel je eenvoudig van prinsessenkamer tot stoere jongenskamer. Op zoek naar inspiratie qua thema? We verzamelden meer dan 700 kinderkamer ideeën!

tips: kinderkamer inrichten

Zoals we al zeiden: ga voor multifunctionele meubels. Overdag een zitbank om te spelen, ‘s avonds een bed om in weg te dromen. Of opbergbakken op wieltjes, dat speelt makkelijk én ruimt weer lekker op. In de vtwonen shop kun je eenvoudig online shoppen voor de kinderkamer. Kindermeubels bijvoorbeeld of beddengoed.