baden

Van wastafel tot ladekast, van bad tot spiegel: je vindt het allemaal in de vernieuwde vtwonen badkamercollectie. Deze essentials met oog voor detail geven je badkamer dat fijne spa-gevoel. De stijlvolle ontwerpen zijn bovendien erg praktisch met duurzame, sterke materialen, slimme opbergplekken, soft-close lades en nog veel meer handige extra’s. Ook fijn: dankzij de matchende kleuren – dé basiskleuren van vtwonen – is alles te mixen. Ben je benieuwd hoe de producten in jouw badkamer staan gebruik dan de vtwonen badkamerconfigurator je meer informatie of de producten in het echt kunnen bewonderen? Check hier alle verkoopadressen

Een badkamer met hoog wellness-gehalte, slimme oplossingen als soft closing-laden, praktische materialen en een mooie vormgeving. Zeg nou zelf, daar word je toch gelukkig van?!

wastafels

De vtwonen wastafels zijn er in verschillende uitvoeringen in kleur, materiaal en grootte. Zo is er altijd een set die past bij jouw smaak en bij de grootte van jouw badkamer. De vtwonen wastafels komen in twee kleuren: Powder White van polystone van gemalen marmer en Graphite, een composiet van quartz, met of zonder kraangat(en).

badkamerkasten

De vtwonen wastafels zijn er in verschillende hoogtes en breedtes, twee materiaalsoorten (mat gelakt mdf en houtfineer, vier kleuren (Powder White, Graphite, Oak en Dark Oak) en met een of twee lades.

Via de winkelzoeker vind je een overzicht van alle verkoopadressen waar je de vtwonen badkamer kasten kunt bekijken.