baden

Je kunt nu ook je badkamer helemaal in vtwonenstijl inrichten! Een echte vtwonen badkamer geeft niet alleen dat fijne spa-gevoel, maar biedt ook de nodige opbergruimte. Omdat wij begrijpen dat je beauty arsenaal ook een fijn opbergplekje verdient. Daarnaast biedt de vtwonen badkamercollectie ook nog eens fijne extra’s, zoals zelfsluitende lades. Handig!

 

Een badkamer met hoog wellness-gehalte, slimme oplossingen als soft closing-laden, praktische materialen en een mooie vormgeving. Zeg nou zelf, daar word je toch gelukkig van?!

wastafels

De vtwonen wastafels zijn er in verschillende uitvoeringen in kleur, materiaal en grootte. Zo is er altijd een set die past bij jouw smaak en bij de grootte van jouw badkamer. De vtwonen wastafels komen in twee kleuren: Powder White van polystone van gemalen marmer en Graphite, een composiet van quartz, met of zonder kraangat(en).

badkamerkasten

De vtwonen wastafels zijn er in verschillende hoogtes en breedtes, twee materiaalsoorten (mat gelakt mdf en houtfineer, vier kleuren (Powder White, Graphite, Oak en Dark Oak) en met een of twee lades.

Via de winkelzoeker vind je een overzicht van alle verkoopadressen waar je de vtwonen badkamer kasten kunt bekijken.