terug naar accessoires

vazen en potten

Vazen heb je nooit genoeg. Een goede collectie groeit met de jaren en bevat verschillende kleuren, maten en stijlen. Op zoek naar goede basisvazen? Ga dan voor neutrale exemplaren, zoals groen, aardetinten of een witte vaas. Een exemplaar van helder glas doet het ook goed als basisvaas.

hoe kies je de juiste vaas voor je bloemen?
Als je de juiste vaas uit je verzameling moet kiezen, kijk dan naar de grootte, vorm en kleur. Een stelregel is dat de bloemen ongeveer tweemaal de hoogte van de vaas zijn. Qua kleur kun je kiezen voor een vaas in dezelfde kleur of tint. Dat is zeker aan te raden als het een uitbundig boeket is. Als de bloemen wat rustiger zijn, kun je een contrast zoeken met een felle kleur vaas of een bijzondere vorm. Twijfel? Een lichte naturel kleur of een glazen exemplaar is altijd goed.

stylingtips met vazen

vtwonen loves vazen! Daarom voegen we regelmatig wat mooie exemplaren aan de vtwonen collectie toe. Want hoe meer vazen, hoe beter. Verzamel vazen in verschillende tinten, vormen en groottes. Zo tover je dat lege plekje op de kast om tot een prachtig stilleven.

Categorie afbeelding
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse