terug naar accessoires

kandelaars

Kaars aan, licht uit. Met deze vtwonen kandelaars haal je in één keer sfeer en romantiek in huis. Maak een mooie compositie, zo stralen ze zelfs wanneer de kaarsen uit zijn. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Je kunt ook een theelicht of windlicht kopen. Verzamel alles waar maar enigszins een kaarsje in past en verwelkom je gasten met een tafel vol licht.

kandelaar kopen? lees eerst deze stylingtips
Hoe meer vormen, hoe grafischer het effect. Maar hoe combineer je die kandelaars nou? Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor ton sur ton, allerlei tinten van een kleur. De vormen mogen dan juist verschillend zijn, van klassiek tot modern. Of kies voor neutrale houten kandelaars, in natuurlijke materialen. Als je dan eens zin hebt in wat vrolijks, koop je gewoon kleurrijke kaarsen. Zo zien je kandelaars er iedere keer weer anders uit.

houten en koperen kandelaar

Een houten kandelaar of een exemplaar van koper is op dit moment erg populair. Ook samen doen ze het goed. Natuurlijke materialen voelen zich helemaal thuis in een glanzend stilleven. Omgeven door transparant glas en koperen woonaccessoires, straalt een houten kandelaar als nooit tevoren. Benieuwd hoe de echte styling experts dat combineren? Op onze website delen ze kaarsen-inspiratie.

Categorie afbeelding
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse