Doe mee met de voorjaarshuis-actie 2020!

Hoera! Hij is er weer: de voorjaarshuis-actie van vtwonen. Dit jaar kiezen we weer het inspiratiebord van één gelukkige creatieveling die een nieuw interieur ter waarde van €10.000,- wint. Hoe doe je mee? Je leest alle informatie hieronder.

grijze vtwonen bank in woonkamer met grote ramen

Win een vtwonen voorjaarshuis t.w.v. € 10.000,-

Pin & Win: een vtwonen stylist stelt met een selectie producten van het winnende bord een voorjaarshuis samen t.w.v. € 10.000,- en gebruikt dat om het huis van de winnaar in te richten. Lees hieronder de spelregels en meest gestelde vragen:

Zo werkt het

  1. Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest.
  2. Geef je Pinterest-bord de naam ‘mijn vtwonen voorjaarshuis 2020’ en zorg ervoor dat het bord openbaar is.
  3. Pin vanaf shop.vtwonen.be jouw favoriete meubels en accessoires op je Pinterest-bord. Je hoeft niet te letten op de prijzen of de totaalsom van je selectie. Wél is het van belang dat je ervoor zorgt dat je met de gekozen meubels en accessoires een mooie mix maakt van kleuren, materialen en woonfuncties. Voeg producten voor verschillende ruimtes toe en vergeet je buitenruimte niet. Let op: pin ook één of meerdere foto’s van kamers in je huidige huis. Natuurlijk mag je ook sfeerfoto’s die je op vtwonen.be vindt op je bord pinnen! Daarmee maak je er een echt moodbord van.
  4. Ben je helemaal tevreden met je selectie en de sfeer die je op je bord laat zien? Ga dan tot en met 6 mei 2020 naar vtwonen.be/pin en plak de hyperlink van jouw vtwonen voorjaarsbord in het daarvoor bestemde digitale formulier. Vul alle benodigde gegevens in.
  5. Druk op de knop versturen en maak kans!

Is je bord compleet?

Ga dan naar vtwonen.be/pin en upload de URL van jouw voorjaarshuis Pinterest-bord. Doe dit uiterlijk op 6 mei om 23.59 uur.

Meer inspiratie nodig?

Op deze pagina vind je de voorjaarshuizen van onze stylisten en nog veel meer inspiratie!

FAQ

Nog vragen of op zoek naar meer informatie over het voorjaarshuis? Hieronder vind je alles wat je moet weten.

Heb ik een vtwonen account nodig om mee te doen?

Nee, zoals hierboven beschreven heb je alleen een Pinterest-account nodig om mee te kunnen doen.

Hoe maak ik een Pinterest-account aan?

Om een Pinterest-account aan te maken ga je naar Pinterest. Vul hier je e-mailadres in, kies een wachtwoord en voer je leeftijd in. Het is ook mogelijk om met je Facebook- of Google-account in te loggen.

Kan ik alle producten uit de vtwonen shop selecteren voor mijn voorjaarshuis?

Jazeker! Alle producten kunnen worden gebruikt. Op elke productpagina staat een Pinterest-button in de rechterhoek op de afbeelding, waarmee je ze eenvoudig kunt toevoegen aan je Pinterest-bord.

Hoe pin ik een product of beeld?

Op alle productpagina’s van de vtwonen-site staat een rode pin-button waarmee je producten kunt pinnen op je Pinterest-bord. Ook op het inspiratiegedeelte van de site verschijnt een pin-button als je met je muis over het beeld beweegt. Zorg dat je bent ingelogd op Pinterest. Als je dan op de pin-button klikt, verschijnt er een scherm waarmee je je voorjaarshuis-bord kunt selecteren.

Zijn de spelregels anders dan vorig jaar?

Het is niet meer belangrijk om voor exact €10.000,- te pinnen. Je kunt dus helemaal losgaan, zolang je aan elke ruimte in en rondom het huis denkt. Een vtwonen stylist maakt een selectie van het winnende bord en stelt het ideale voorjaarshuis samen. Ook de lengte van de voorjaarshuis-actie is gewijzigd. Je hebt de tot en met 6 mei de tijd om jouw voorjaarshuis samen te stellen. Daarnaast vinden we het extra leuk als je ook een foto van je huidige woning upload op je Pinterest-bord! De jury selecteert de winnaar op basis van samenhang en stijl van het voorjaarshuis.

Mag ik ook andere sfeerbeelden pinnen?

Nee, het is de bedoeling om de producten en sfeerbeelden van vtwonen.nl te pinnen. Wel vinden we het extra leuk als je ook een foto van je huidige woning upload op je Pinterest-bord!

Hoe voeg ik een foto toe van mijn huidige woonkamer op Pinterest?

Ga naar Pinterest en open daar je profielpagina. Klik op het + teken en klik op ‘Pin maken’. Hier kun je je foto uploaden. Selecteer vervolgens je ‘Mijn vtwonen voorjaarshuis 2020’-bord om de pin te bewaren.

Kan ik mijn voorjaarshuis per ruimte indelen?

Dit is mogelijk door secties te maken in je bord per ruimte, maar het is niet nodig. Eén bord voor je hele voorjaarshuis is voldoende.

Moeten de gepinde producten samen €10.000,- zijn?

Nee, je hoeft bij het samenstellen van je voorjaarshuis Pinterest-bord geen rekening te houden met de prijs van de producten of de totaalprijs van je bord.

Mag ik meerdere voorjaarshuizen insturen?

Nee, dat is niet de bedoeling. Je kunt per persoon één voorjaarshuis insturen.

Krijg ik een bevestiging als ik mijn voorjaarshuis heb ingezonden?

Ja, je krijgt direct een bevestiging op je beeldscherm. Let op: er wordt geen bevestigingsmail verzonden, wel ontvang je een mail als de uitslag bekend is.

Kan ik mijn voorjaarshuis nog wijzigen?

Wanneer je je Pinterest-bord hebt ingezonden kun je deze niet meer wijzigen. Voor die tijd is het gewoon mogelijk om pins toe te voegen aan en te verwijderen van je bord.

Maak je meer kans als je snel jouw voorjaarshuis hebt ingezonden?

Nee, je hoeft geen wekker te zetten en we kijken ook niet naar de tijd die je neemt om je voorjaarshuis samen te stellen. Als je vóór 6 mei middernacht jouw voorjaarshuis verstuurt ding je mee naar de hoofdprijs. Relax, je kunt alle tijd nemen!

Ik heb een product waarvan ik er meerdere in mijn voorjaarshuis wil, moet ik deze dan ook vaker pinnen?

Nee, dat is niet nodig. Als je bijvoorbeeld eetkamerstoelen kiest en je zou er 4 stuks van in je voorjaarshuis willen, dan hoef je deze maar één keer te pinnen. Je Pinterest-bord dient dus vooral als sfeerimpressie.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaar wordt op 15 mei 2020 bekendgemaakt en wordt hierover telefonisch geïnformeerd.

nog meer: voorjaarshuis