7 tips: zo vergroot je de kans op het winnen van het voorjaarshuis

De voorjaarshuis-actie gaat weer van start. Tot en met 6 mei 2020 kun je al je favoriete woonspullen voor jouw gedroomde voorjaarshuis bij elkaar pinnen. De winnaar krijgt producten t.w.v. €10.000,- die gestyled worden door stylist Liza Wassenaar. Maar hoe zorg je er nou voor dat jij deze droomprijs in de wacht sleept? Wij geven je 7 tips.

donkerbruine houten keuken met messing afzuigkap

1. Bezint eer ge begint

Zoek niet meteen producten bij elkaar maar ga eerst op ontdekkingstocht: hoe ziet jouw droomhuis er uit? Maak bijvoorbeeld eerst een moodboard op Pinterest, voordat je definitief je voorjaarshuis-bord maakt. Neem een stapel vtwonen-magazines erbij of ga een middagje binnenkijken. De jury kijkt ook naar het totaalplaatje. Zorg er dus voor dat de producten goed bij elkaar passen en vergeet geen foto’s van je huis te pinnen.

2. Voor het hele huis

Denk aan alle ruimtes in huis. Ga naast een bank, vloerkleed en eettafel ook voor een kapstok, dekbedovertrek, kaarsen voor in de badkamer of een bureau voor de kinderkamer. ‘Vergeet ook buiten niet, het is ten slotte een voorjaarshuis!’, aldus hoofdredacteur Nicolette Fox.

3. Ga strategisch te werk

Begin met de basis. Kies eerst de meubels en grote blikvangers zoals een vloerkleed uit en kies daarna de accessoires.

lichte badkamer met witte muren
vtwonen pot en plant collectie in boekenkast

4. Mix & Match

Wil jij opvallen? Speel het dan niet op veilig maar durf risico’s te nemen. Nicolette: ‘Mix en match met verschillende kleuren, merken en materialen. Zo zorg je ervoor dat jouw persoonlijke stijl naar voren komt.’

5. Ontdek de voorjaarshuisomgeving

Als je barst van de inspiratie is het tijd om concreet aan het werk te gaan. Ga op ontdekkingsreis door onze voorjaarshuisomgeving. Ontdek welke producten niet mogen ontbreken in jouw voorjaarshuis of plaats ze alvast op jouw Pinterest-bord. Twijfel je nog of het een en ander? Alle spelregels vind je hier terug.

6. Passen en meten

Lekker hoor, zo ongegeneerd ‘shoppen’ en kans maken op een nieuw interieur t.w.v. € 10.000,-. Maar pas op, want straks ben jij de gelukkige winnaar. En dan ontvang je alle geselecteerde producten ook daadwerkelijk thuis. Kijk dus goed of alle items wel in je huis passen. En misschien moet er nog even overlegd worden?

7. Neem je tijd

De voorjaarshuis-actie duurt een hele week, dit betekent dat jij alle tijd hebt om jouw voorjaarshuis bij elkaar te pinnen. Laat het dus niet op één dag aankomen, maar neem de tijd om stress te vermijden!

Maar vooral: have (lots of) fun!

Dat is eigenlijk onze belangrijkste tip. Enjoy!

nog meer: voorjaarshuis