Geniet van alle voordelen van een abonnement op vtwonen!

Op zoek naar tips & tricks om je huis te stylen? Dan is dit iets voor jou!

vtwonen brengt je steeds nieuwe ideeën. Geniet nu 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar van een stevige dosis trendy wooninspiratie. Kies hieronder je abonnement en bespaar tot € 61.

Een abonnement cadeau doen? Dat kan! Vul dan hieronder eerst de gegevens van de ontvanger in en duid daarna ‘een afwijkend betaaladres invullen’ aan.

Tip: Kies bij betaalmethode voor domiciliëring en betaal gespreid per 3 maanden. Je krijgt nu een extra korting van 10%!


vtwonen abonnement
Het magazine vtwonen staat vol met het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, tips & tricks en DIY-ideeën van de vtwonen stylisten om mee aan de slag te gaan. In het tijdschrift vtwonen vind je een mix van woonstijlen en persoonlijke verhalen. Zo kun je in ieder nummer in de rubriek ‘Binnenkijken’ bij andere mensen naar binnen gluren. vtwonen biedt volop inspiratie voor een mooi en leefbaar huis. Haal jouw portie woongeluk in huis en kies voor een voordelig vtwonen magazine abonnement!

Voordelen voor vtwonen abonnees
Met een vtwonen abonnement geniet je elke keer weer van trendy wooninspiratie. Je ontvangt vtwonen in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Kies jouw vtwonen abonnement
Geniet nu 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar van tijdloze inspiratie.
Kies op deze website je abonnement en bespaar tot € 61! Ken je iemand die (ook) fan is van een trendy woonstijl? Geef dan een abonnement op vtwonen cadeau! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 31/12/2020. Het voordeeltarief geldt voor 7/15/30 nummers, ongeacht eventuele prijsstijgingen. Je ontvangt de eerstvolgende editie van vtwonen in je brievenbus . Het abonnement stopt automatisch. Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door AMP NV, Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht; ondernemingsnummer 0403.482.188. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten kunt u de volgende webpagina raadplegen: www.viapress.be/cgv. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco.

nog meer: