Vintage behangcollectie

Terug in de tijd met Graham & Brown! Samen met Hemingway Design lanceert het behangmerk een kleine nieuwe vintage behangcollectie. De collectie bevat vier ontwerpen, elk geïnspireerd op een ander decennium. Maar allemaal een ode aan het Engelse erfgoed. 

vintage behangcollectie

vintage behang

vintage behangcollectie

blauw behang

Vintage behangcollectie

Boven ‘Do the Stretch’, die de glam rock en de science fiction uit de jaren ’70 combineert. Het decennium van Space odyssey, kenmerkend design en kleurgebruik in een grafisch ontwerp met aards kleurenpalet.

Deco Diamond staat voor de glamour van de jaren ‘30. Dit art deco design is gebaseerd op het typerende kleurgebruik, de grafische invloeden en de gebruiksvoorwerpen uit deze periode.

Voor de fans van de jaren ’50. Grid combineert een zachtgrijze aquarelkleur met koraalrood en zachtgeel in een typische retroprint. Geïnspireerd op de klassieke Britse koffietafeltjes uit de jaren ’50.

Een eerbetoon aan de swingende jaren ’60 en het modernisme. Loopy Lines is een herhalend, vloeiend lijnenpatroon, beïnvloed door de vrije ongebonden sfeer tijdens de sixties.

Bron: Graham & Brown

nog meer: verf en behang