Een muur met sloophout behang, net echt!

Sloophout is tegenwoordig erg populair. We zien heel veel meubels van sloophout voorbij komen. Maar ook op de muur is het helemaal hip. Een echte sloophouten muur maken is niet gemakkelijk, dus gelukkig is er sloophout behang. Net echt!

Trend

Sloophout behang is een van de trends op gebied van behang. Het behang is zo realistisch dat je muren echt van hout lijken, zo creëer je een ruige look. Combineer sloophout behang met egale muren om de rust te bewaren.

Met karakter

Sloophout behang geeft het gevoel dat er een verhaal achter de muur zit, alsof hij er al jaren zit. Het lijkt verweerd hout van een oude muur. Zo krijg je een inrichting met karakter. Combineer het met strakke meubels en egale muren. Met dan nog een paar felgekleurde accessoires creëer je een hippe look.

Piet Hein Eek behang

Ontwerper Piet Hein Eek heeft ook een collectie sloophout behang ontworpen. Dit behang heeft geen patroon, elke rol bestaat dus uit 4m2 unieke sloophouten planken. Daardoor lijkt een muur die je hiermee behangt helemaal net echt. Het behang van Piet Hein Eek heeft tevens een FSC keurmerk. Je kunt dit behang kopen via vtwonen.nl.

Behangen

Heb je mooi behang aangeschaft? Zorg dan dat je het op de juiste manier op de muur plakt. Je moet bijvoorbeeld zorgen dat je goed recht behangt. In het vtwonen vtspreekuur zijn de belangrijkste behangvragen beantwoord, alle antwoorden vind je in het artikel “Help ik ga behangen!”.

Sloophout behang kopen

Sloophout behang maakt deel uit van de vtwonen huiscollectie. Sloophout behang is verkrijgbaar bij grote namen zoals Piet Hein Eek en Studio Ditte. Meer inspiratie met sloophout? Neem een kijkje op de vtwonen Pinterest-pagina!

Bron: Piet Hein Eek sloophout behang

nog meer: verf en behang