Nieuw: Vraag het vtwonen

Op donderdag 19 november start onze gloednieuwe online videoreeks ‘Vraag het vtwonen’. In acht afleveringen beantwoordt interieurstyliste Anne-Catherine Gerets veelvoorkomende woonvragen van Vlamingen. En dat doet ze zoals altijd in haar frisse stijl, met een brede glimlach en veel goesting!

Vraag het vtwonen

Onze nieuwe online videoreeks Vraag het vtwonen begint op donderdag 19 november. In acht inspirerende afleveringen, die we vijf weken lang op dinsdag en donderdag online aan je voorstellen, beantwoordt een interieurstyliste jouw prangendste woonvragen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een interieur indelen: hoe doe je dat?
  • Kan je met kleur meer sfeer in huis brengen?
  • Hoe style je een open kast?

Over Anne-Catherine Gerets

De reeks wordt gepresenteerd door Anne-Catherine Gerets. Je kent haar misschien als blogster Clo Clo, als het creatieve brein achter interieurstudio Clo Clo Studio, als auteur van de succesvolle boeken Insta Interieur en Into Interieur, van haar interieurwinkel tillborg of gewoon… van bij ons!

Voor vtwonen haalt Anne-Catherine met plezier haar beste tips en tricks uit de kast waarmee ook jij jouw interieur een boost kunt geven. We delen ze vijf weken lang elke dinsdag en donderdag in een nieuwe video op vtwonen.be. Kijk je mee?

nog meer: TV