Industrial Nomads: een stoere woonstijl vol verrassende contrasten

Open ruimtes, grote raampartijen, onafgewerkte elementen en ruwe materialen zoals hout, beton en staal – de industriële woonstijl is er een met pit. Anno 2020 krijgt deze eerder mannelijke woonstijl een verrassend zachte wending! Ontdek hoe je de Industrial Nomads-woonstijl toepast bij je thuis.

In samenwerking met Meubelen Verberckmoes

De kunst van contrasteren

Een industrieel interieur is er eentje die per definitie om contrasten vraagt. De stijl verzoent warm hout met koel staal en wisselt donker met licht af door diepe kleuren op de muren te breken met grote raampartijen die het licht volop binnenlaten. In 2020 worden die tegenstellingen nog groter. Accessoires en kunstobjecten zorgen voor verfrissende kleuraccenten en zachte stoffen geven het robuuste interieur een vrouwelijke toets. Combineer je stoere betonvloer met een aaibaar tapijt en kleed je open kast uit staal aan met een aantal kleurrijke interieurobjecten. Ook planten zijn een welkome aanvulling!

Design en groen

De pure, rauwe industriële woonstijl wordt niet alleen zachter, maar vertoont ook steeds meer designinvloeden. Ga op zoek naar de perfecte symbiose tussen karaktervolle, onbewerkte elementen en knappe designklassiekers om het geheel interessant te houden. Ook hier staat het contrast tussen de verfijnde ontwerpen en de ruwe omkadering centraal.

“Voeg een vrouwelijke

toets toe”

Schuilt er een industrial nomad in jou?

Kriebelt het om zelf aan de slag te gaan met die nieuwe industriële interieurstijl? Doe meer inspiratie op in de Industrial Nomads-inspiratiebox bij Meubelen Verberckmoes. Alle informatie over de gebruikte producten in deze box vind je terug in een handig productoverzicht. Zo shop je gemakkelijk je favoriete producten bij elkaar! Geef tot slot alle items een mooi plaatsje bij je thuis met onze tips over indelen.

Is een industrieel interieur niet jouw ding? Vind de woonstijl die wel bij je past.

nog meer: TV