Culture Club: een kleurrijke wereldreis door je woonkamer

Verre reizen zitten er de komende periode misschien niet in, maar dat wil niet zeggen dat we ons niet kunnen omringen door moois uit verschillende hoeken van de wereld. Durf kleuren en interieuritems uit de meest uiteenlopende culturen samen te brengen tot een gewaagd geheel en maak een wereldreis door je woonkamer!

In samenwerking met Meubelen Verberckmoes

Mix & match

Of je nu een fervent reiziger of een toegewijde huismus bent, anno 2020 kom je met een wel erg brede waaier aan culturen in contact. Geen wonder dat deze culture clash zich ook in de woontrends manifesteert. Wie vandaag de wereld in huis wil halen, mag groots uitpakken met een weelderige mix van materialen en kleuren. Kies voor contrasten om de spanning erin te houden. Denk aan diepe, donkere kleuren die je afwisselt met enkele verrassende kleuraccenten. De echte waaghalzen spelen ook prints tegen elkaar uit. Durf jij?

Persoonlijke touch

Promoveer de souvenirs die je de afgelopen jaren zorgvuldig verzamelde tot ware eyecatchers door ze in een open kast of op een bijzettafeltje uit te stallen. Zo maak je het totaalplaatje net dat tikkeltje persoonlijker!

“Durf prints te

combineren”

Is Culture Club de stijl voor jou?

Zin gekregen om zelf te mixen en matchen met prints, culturen en materialen? Wandel in de toonzaal van Meubelen Verberckmoes dan zeker eens door de Culture Club-inspiratiebox. Daar kun je meteen een heleboel producten shoppen die perfect bij deze woonstijl passen. Ontdek ze in het productoverzicht van deze stijlbox. Kun je hulp gebruiken bij het schikken van al die meubels bij je thuis? Leer dan hier indelen met onze tips!

Is een werelds interieur niet jouw ding? Vind de woonstijl die wel bij je past.

nog meer: TV