Bright Bubble: warm, gezellig en rustgevend wonen

De afgelopen periode kreeg het woord ‘bubbel’ een wel erg negatieve connotatie. Tijd om daar verandering in te brengen! Een lichtrijk en warm interieur – een bright bubble zo je wil – werkt meteen op ons gemoed. Het geeft energie en zorgt voor rust, iets wat we na een bewogen periode goed kunnen gebruiken! Benieuwd hoe je de stijl in huis haalt? Lees dan snel verder.

In samenwerking met Meubelen Verberckmoes

Licht-geluk

Wist je dat licht gelukkig maakt? Een eenvoudig, lichtrijk interieur met hier en daar een kleuraccent is een solide basis voor onze cocon. Kies voor tinten die je met de natuur associeert, zonnebloemgeel of luchtblauw bijvoorbeeld. Die zorgen namelijk voor een geborgen en vertrouwd gevoel. Een streepje goud maakt het kleurenpalet af!

“Gebruik lichte tinten als basis

voor je cocon”

Aaibare gezelligheid

Ons ‘kot’ is meer dan ooit onze veilige thuishaven en die willen we dan ook het liefst zo sfeervol mogelijk aankleden. Denk: een overdaad aan kussens, warme vloerkleden, plaids en aaibare materialen als fluweel en wol. Een mix van verschillende stoffen en texturen zorgt voor speelsheid. Daarnaast dragen ook ronde vormen bij tot een zachte, sfeervolle thuis. Gezellig!

Is zo’n bright bubble iets voor jou?

Spreekt zo’n rustgevend, gezellig interieur je wel aan, maar weet je niet meteen waar te beginnen? Laat je bij Meubelen Verberckmoes inspireren in de Bright Bubble-inspiratiebox. Leuk item gespot? Raadpleeg dan zeker ook de productinfo van de meubels en woonaccessoires in deze box. Geef tot slot alle items een mooie plaats bij je thuis met onze tips over indelen.

Is een licht interieur niet jouw ding? Vind de woonstijl die wel bij je past.

nog meer: TV