vtwonen

Zo geef je een persoonlijke touch aan jouw interieur

Een geslaagde make-over is er niet alleen een die er knap uitziet, maar ook – en vooral – een die erin slaagt om de persoonlijkheid van de bewoners in het interieur terug te laten komen. En daar slaagden vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine bij de make-over van Loes en Kim maar al te goed in. Wij vertellen je hoe ook jij meer eigenheid aan je huis toevoegt. (In samenwerking met IXXI)

Aan de wand

De makkelijkste manier om jouw interieur eigen te maken, is door foto’s op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een rek waar je met clips kiekjes aan bevestigt tot een fotomuur met kaders in verschillende grootte. Vind je fotokaders maar gewoontjes? Ga dan voor één van de hippe varianten van IXXI: een fotocollage of een vergroting. Zo lieten stylisten Ozanne en Guillemine voor de make-over van Loes en Kim een foto van hun kinderen uitvergroten om de muur in de turnhoek mee te bekleden. Een eyecatcher van formaat!

Herinner(d)ingen

Souvenirs worden ook wel eens een tastbare herinneringen genoemd. Ze zijn dan ook ideaal om je interieur net iets persoonlijker te maken. Misschien tikte je ooit op een buitenlands marktje wel een interieurschat op de kop? Of verzamelde je schelpjes tijdens een romantische strandwandeling met de liefde van je leven? Geef ze ergens in huis een mooi plekje om die mooie herinneringen levend te houden.

Je hobby mee naar huis

Een hobby is iets waar je graag mee bezig bent, dus waarom zou je die niet in je interieur verwerken? Hang je favoriete gitaar aan de muur of voorzie een plekje in je schappenkast voor je verzameling parfums. Stylisten Ozanne en Guillemine gingen bij de make-over van Loes en Kim zelfs nog een stapje verder en creëerden een turnhoek voor de kinderen in de leefruimte. Inclusief ringen én een turnmat!

Bron: in samenwerking met IXXI | Make-over door Ozanne en Guillemine Mertens | Fotografie: Jonah Samyn | Uit: ‘Een frisse start met vtwonen’, seizoen 2, aflevering 1

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties