vtwonen

Schrijf je nu in voor seizoen 2 van 'Een frisse start met vtwonen'

Het eerste seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen‘ zit erop, maar wij blijven niet stil zitten. Vanaf nu kan je je namelijk inschrijven voor het tweede seizoen van ons tv-programma! Ga jij verhuizen in 2018? Lees dan snel verder, laat je gegevens achter en wie weet komen vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine binnenkort bij je over de vloer om je jouw droominterieur te geven! Niks missen van ons tv-programma? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor seizoen 2 van ‘Een frisse start met vtwonen’

We kregen al heel veel vragen over een tweede seizoen en nu kunnen we het eindelijk vertellen: de inschrijvingen voor seizoen 2 zijn gestart! Heb jij concrete verhuisplannen tussen april en november 2018? Waag dan nu je kans! Het vtwonen team verhuist je inboedel en vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine trakteren je op een interieur dat helemaal past bij jouw woonstijl. Klinkt fantastisch, niet? Schrijf je dan hieronder in voor seizoen 2 van ‘Een frisse start met vtwonen’ via het inschrijfformulier!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Brigitte Creces op 13 mei 2018 om 22:11

Ik probeer me in te schrijven voor seizoen 2. Als il op indienen klik krijg ik de reactie a network related error occurred... ???

>

jolinevankemenade op 15 mei 2018 om 14:56

Dag Brigitte, Het probleem is opgelost. Je kan je gewoon weer inschrijven! Bij problemen mag je ook altijd een mailtje sturen naar casting@hotelhungaria.be. Succes! Hartelijke groet, vtwonen

>

jolinevankemenade op 15 mei 2018 om 08:01

Dag Brigitte, Heel vervelend dat de inschrijving niet vlot verloopt. Er is momenteel een tijdelijk technisch probleem. Er wordt zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht. Probeer het over een tijdje zeker opnieuw! Onze excuses voor dit ongemak. Hartelijke groet, vtwonen

>

Helena De Bleser op 1 mei 2018 om 22:25

Hoi, ik vroeg me af of jullie m’n inschrijving ontvangen hadden (reeds ingediend na eerst seizoen,6maand terug)? Als ik nu opnieuw probeer in te loggen krijg ik de error “Cannot get an entity in insert mode.”. Cheers, H.

>

Ayla Noe op 2 mei 2018 om 15:01

Dag Helena, je inzending is goed ontvangen! Groet, vtwonen

>

Anneke op 25 april 2018 om 16:44

Ik probeer me al 2 dagen, tevergeefs, in te schrijven voor seizoen 2.
Wanneer ik op indienen klik verschijnt er steed: a network related error occurred ????

>

Ayla Noe op 26 april 2018 om 08:55

Hallo Anneke, das inderdaad niet fijn als je al 2 dagen tevergeefs probeert. Er was inderdaad een tijdelijk technisch probleem en dat is nu gelukkig opgelost. Je schrijft je best nog even opnieuw in, zodat alles goed doorkomt. Veel succes alvast!

>

Kim Van Kelecom op 25 april 2018 om 16:31

Beste,
Ik ontvang steeds de melding 'A Network related error occurred'. Ik vermoed dat jullie mijn inzending nog niet ontvangen hebben? (Sorry indien het wel zo is, dan hebben jullie deze al meermaals ontvangen :-/)
Alvast dank, mvg, Kim

>

Ayla Noe op 26 april 2018 om 08:54

Hallo Kim, er was inderdaad een tijdelijk technisch probleem en dat is nu gelukkig opgelost. Je schrijft je best nog even opnieuw in, zodat alles goed doorkomt. Je vorige inschrijvingen hebben we niet gehad. Veel succes en excuses voor het ongemak!

>

Katrien Lambrecht op 25 april 2018 om 15:04

Beste, ik probeer mijn inschrijving in te dienen maar ik krijg telkens de melding 'a Network related error occured'. Ik heb de inschrijving al geprobeerd met de volgende browsers: Firefox, google chrome en internet explorer, maar ik blijf dezelfde melding krijgen. Hoe kan ik mijn inschrijving dan indienen?

Met vriendelijke groeten
Katrien Lambrecht

>

Ayla Noe op 26 april 2018 om 08:54

Hallo Katrien, er was inderdaad een tijdelijk technisch probleem en dat is nu gelukkig opgelost. Je schrijft je best nog even opnieuw in, zodat alles goed doorkomt. Veel succes alvast!

>

Silke Breyne op 22 april 2018 om 20:06

Beste,

Ik vroeg me af of mijn inschrijving goed werd ontvangen. Alvast hartelijk bedankt!

Mvg

Silke

>

Ayla Noe op 23 april 2018 om 09:50

Dag Silke, we vinden je inschrijving niet terug. Kan je 'm nogmaals insturen, eventueel via een andere browser? Geef gerust een seintje als het niet zou lukken. Succes!

>

Familie Vereecken op 21 april 2018 om 21:25

Ooh nee, ik lees hier dat in juni feedback gegeven wordt; wij hebben ons ingeschreven voor jullie schitterende programma, maar plannen half mei al te verhuizen!!!

>

VIK op 16 april 2018 om 13:02

Graag zou ik eens wens doen voor mijn nicht. Hebben jullie mijn mailtje ontvangen hierover?

>

Ayla Noe op 16 april 2018 om 13:41

Dag Kelly, je kan je onderaan dit artikel inschrijven. Begin juni krijgen alle inzendingen feedback! Veel succes!

>

familie Schoofs op 14 april 2018 om 23:21

Hebben getracht ons dochter in te schrijven,zij gaat per september 2018 verhuizen naar een studentestudio in Gent.
Maar zijn niet zeker dat dit wel correct is verstuurd naar jullie(?)
Mvg Els

>

Ayla Noe op 16 april 2018 om 09:12

Hoi Els, we nemen contact met je op!

>

Jaak Langens op 14 april 2018 om 22:06

Beste,

Ik heb als alleenstaande een klein appartementje van 57m2 gekocht en wil verhuizen ergens in juli/augustus om dichter bij mijn lieve vriendin Linda te gaan wonen. Ik vrees dat ik mijn huidige meubels niet zinvol kan schikken om geen overvol gevoel te krijgen...wat kan mee en wat niet om er een knus gezellig nestje van te maken? Ik vind het ook zeer moeilijk om een geschikte kleur uit te kiezen! Graag wil ik jullie professionele hulp inroepen. Bij voorbaat dank!
Groetjes,
JaakShop suggesties

Inspiratie suggesties