vtwonen

Schrijf je nu in voor seizoen 2 van 'Een frisse start met vtwonen'

Het eerste seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen‘ zit erop, maar wij blijven niet stil zitten. Vanaf nu kan je je namelijk inschrijven voor het tweede seizoen van ons tv-programma! Ga jij verhuizen in 2018? Lees dan snel verder, laat je gegevens achter en wie weet komen vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine binnenkort bij je over de vloer om je jouw droominterieur te geven! Niks missen van ons tv-programma? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor seizoen 2 van ‘Een frisse start met vtwonen’

We kregen al heel veel vragen over een tweede seizoen en nu kunnen we het eindelijk vertellen: de inschrijvingen voor seizoen 2 zijn gestart! Heb jij concrete verhuisplannen tussen april en november 2018? Waag dan nu je kans! Het vtwonen team verhuist je inboedel en vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine trakteren je op een interieur dat helemaal past bij jouw woonstijl. Klinkt fantastisch, niet? Schrijf je dan hieronder in voor seizoen 2 van ‘Een frisse start met vtwonen’ via het inschrijfformulier!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Céline Vanryckeghem op 4 januari 2018 om 11:38

oh nee, ik kan het inschrijvingsformulier niet aanklikken! Ben ik te laat?

>

Ayla Noe op 8 januari 2018 om 09:06

Hoi Céline, nee hoor! Het zou normaal moeten werken. Probeer anders even in een andere browser (Firefox, Chrome)... Dan zou je inschrijving moeten lukken! Succes!

>

Wim Schutyser op 4 januari 2018 om 11:04

Beste,

ik wens me in te schrijven voor het tweede seizoen van 'Een frisse start met vt wonen' maar het inschrijvingsformulier op de site loopt vast als ik naar de tweede pagina wil gaan. Hebben er nog mensen dit probleem gesignaleerd of ligt het aan mijn pc? In het laatste geval, kan ik mij via een adere weg inschrijven aub?

mvg,

Wim

>

Ayla Noe op 8 januari 2018 om 09:07

Hoi Wim, kan je eens proberen via een andere browser (Firefox, Chrome)? Het zou normaal moeten werken om in te schrijven! Lukt het niet, geef dan gerust opnieuw een seintje! Succes!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties