vtwonen

Schrijf je nu in voor seizoen 2 van 'Een frisse start met vtwonen'

Het eerste seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen‘ zit erop, maar wij blijven niet stil zitten. Vanaf nu kan je je namelijk inschrijven voor het tweede seizoen van ons tv-programma! Ga jij verhuizen in 2018? Lees dan snel verder, laat je gegevens achter en wie weet komen vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine binnenkort bij je over de vloer om je jouw droominterieur te geven! Niks missen van ons tv-programma? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor seizoen 2 van ‘Een frisse start met vtwonen’

Heb jij concrete verhuisplannen tussen september en begin november 2018? Waag dan nu je kans! Het vtwonen team verhuist je inboedel en vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine trakteren je op een interieur dat helemaal past bij jouw woonstijl. Klinkt fantastisch, niet? Schrijf je dan hieronder in voor seizoen 2 van ‘Een frisse start met vtwonen’ via het inschrijfformulier!

De inschrijvingen zijn helaas afgesloten. Het resultaat zie je in het najaar op tv!

Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Karen op 19 juli 2018 om 12:43

Beste
Ik heb me ingeschreven maar nog niets ontvangen of we wel of niet geselecteerd zijn. Op welke manier worden we gecontacteerd? Kwestie van mijn GSM bij de hand te houden en mijn spammail af en toe te controleren!! Fingers crossed!!!

>

Ayla Noe op 19 juli 2018 om 13:18

Dag Karen, we zijn met de laatste selecties bezig, dus normaal zou je begin volgende week ten laatste iets moeten horen. Dit zal via mail zijn als je er niet bij bent en telefonisch als je wel bij de gelukkigen bent. Veel succes! Groet, vtwonen.

>

Sofie Janssens op 10 juli 2018 om 20:56

Hallo!

Even een praktische vraag: wanneer wordt het concreet bekendgemaakt of je geselecteerd bent of niet?

Nu het soldenmaand is tijdens juli, is het een beetje afwachten wat we nu gaan doen!

Ik begrijp het volkomen dat het een hele puzzel is...

Groetjes,

Sofie

>

Ayla Noe op 11 juli 2018 om 09:48

Dag Sofie, het is inderdaad een hele puzzel! :) Deze week en volgende week horen alle inschrijvers of ze er al dan niet bij zijn. De inschrijvingen zijn vanaf nu ook afgesloten. Nog eventjes geduld dus... Succes! Groet, vtwonen.

>

Broos Julie op 26 juni 2018 om 22:10

Hoi,
Wij schreven ons al een tijdje geleden in maar las nu pas het bericht ivm de koepel en wilde even laten weten dat wij in onze toekomstige achterbouw beschikken over een licht koepel.
Groetjes
Julie

>

Ayla Noe op 27 juni 2018 om 07:44

Hey Julie, je kan dit doorgeven via casting@hotelhungaria.be. Succes! Groet, vtwonen.

>

Manou op 18 juni 2018 om 16:59

Hey!
Ik heb ons gezin al even geleden ingeschreven, maar heb nog geen antwoord gekregen. Wanneer kunnen we ten laatste een reactie verwachten?
Groetjes!

>

Ayla Noe op 20 juni 2018 om 09:19

Dag Manou, we zijn nog steeds aan het puzzelen en de cases aan het vastleggen. Tot de zomer kan je dus nog gecontacteerd worden en zou je een antwoordje mogen verwachten. Succes! Groet, vtwonen.

>

dorothy op 16 juni 2018 om 10:08

Kan U mij zeggen of de inschrijving van ons is binnen gekomen want ik kreeg terug pagina voor inschrijving mvg

>

Ayla Noe op 18 juni 2018 om 11:58

Dag Dorothe, de inschrijving is inderdaad niet goed binnen gekomen. Kan je het nogmaals proberen of alles mailen naar casting@hotelhungaria.be? Succes! Groet, vtwonen.

>

Kaat op 13 juni 2018 om 10:03

Hallo, ik heb me iets meer dan een maand geleden ingeschreven, nu vroeg ik me af wanneer of hoe het bekend word wie er Geselecteerd is?

>

Ayla Noe op 13 juni 2018 om 13:47

Dag Kaat. De komende dagen worden alle kandidaten gecontacteerd en kom je te weten of je de selectie gehaald hebt. Veel succes! Groet, vtwonen.

>

Els Van de Wiele op 11 juni 2018 om 20:56

Ik plan deze nazomer om een bijbouw met koepel te voorzien ter vervanging van een verouderde veranda. Budgetsgewijs is dit niet evident vermits alleenstaande mama van 2 boys. Bij deze mag ik misschien hopen op het lot van VT-Wonen, a dream come true???? alvast super dat jullie dit concept verder zetten, grtz Els

>

Ayla Noe op 12 juni 2018 om 08:05

Dag Els, je kan je enkel inschrijven als je daarbij ook gaat verhuizen. Heel veel succes alvast met de bijbouw! Groet, vtwonen.

>

Liselotte op 11 juni 2018 om 13:53

Beste,

Wij proberen ons in te schrijven maar om 1 of andere redenen lijkt het niet te lukken. Groetjes

>

Ayla Noe op 11 juni 2018 om 15:04

Dag Liselotte, als het niet lukt mag je alles sturen naar casting@hotelhungaria.be. Succes! Groet, vtwonen.

>

Chaima Afilad op 11 juni 2018 om 06:40

Hallokes, wij verhuizen eind oktober.! En wij willen onze achterbouw met koebel zeker aan jullie over laten. Met jullie ervaring en top interieur talent zou dit een droom keuken/leefruimte worden! Dus zeker welkom in het hartje van de Vlaamse Ardennen! ???? Groetjes en fingers crossed ????

>

Ayla Noe op 11 juni 2018 om 09:33

Dag Chaima, schrijf je zeker in en veel succes! Groet, vtwonen.

>

Lore op 9 juni 2018 om 18:17

Wij zouden graag bijbouwen, misschien hebben jullie tips voor de koepel?
Wij wonen in scandinavische stijl.
Mvg lore

>

Ayla Noe op 11 juni 2018 om 09:32

Dag Lore, die tips ga je krijgen in het tweede seizoen van ons tv-programma. Nog éventjes geduld dus ;-) Groet, vtwonen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties