vtwonen

Schrijf je nu in voor seizoen 2 van 'Een frisse start met vtwonen'

Het eerste seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen‘ zit erop, maar wij blijven niet stil zitten. Vanaf nu kan je je namelijk inschrijven voor het tweede seizoen van ons tv-programma! Ga jij verhuizen in 2018? Lees dan snel verder, laat je gegevens achter en wie weet komen vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine binnenkort bij je over de vloer om je jouw droominterieur te geven! Niks missen van ons tv-programma? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor seizoen 2 van ‘Een frisse start met vtwonen’

Heb jij concrete verhuisplannen tussen september en begin november 2018? Waag dan nu je kans! Het vtwonen team verhuist je inboedel en vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine trakteren je op een interieur dat helemaal past bij jouw woonstijl. Klinkt fantastisch, niet? Schrijf je dan hieronder in voor seizoen 2 van ‘Een frisse start met vtwonen’ via het inschrijfformulier!

De inschrijvingen zijn helaas afgesloten. Het resultaat zie je in het najaar op tv!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Wastiels Krista op 15 november 2018 om 17:30

Het is spijtig dat er nog steeds reclame gemaakt wordt om in te schrijven terwijl het reeds afgesloten is. Dit is telkens een ontgoocheling.
Met vriendelijke groeten, Krista

>

ameliederycke op 16 november 2018 om 09:11

Dag Krista. We maken al een hele poos geen reclame meer om je in te schrijven. Onderaan het artikel staat vermeld dat het niet langer mogelijk is om je op te geven voor het 2e sezioen. Houd zeker onze kanalen in de gaten, daar zullen we voor een nieuw seizoen op zoek gaan naar nieuwe deelnemers!

>

Jamila op 4 november 2018 om 23:33

Hallo!ik wil graag meedoen voor seizoen 2 maar ik wou vragen als je ook kunt meedoen zonder te verhuizen,ik heb 2kindjes ik ben ook alleenstaand laat me snel iets weten bedankt!groetjes

>

ameliederycke op 5 november 2018 om 08:13

Dag Jamila. Jammer genoeg is het concept van het programma dat mensen verhuizen naar een nieuwe woning. Als je geen verhuisplannen hebt, kan je jammer genoeg ook niet deelnemen.

>

Annelies Vermeir op 31 oktober 2018 om 12:23

Dag vtwonen!
Vandaag keek ik naar heruitzendingen van seizoen 1. Wat een leuk programma is het toch. Nu gaan mijn man, kindjes en ik verhuizen in februari 2019. We gaan wonen in een kangoeroewoning met 10 personen met een mentale beperking. Wat voor ons toch een hele uitdaging wordt om dat in te richten. Ook een leuke en originele woonvorm voor in jullie programma denk ik... Misschien een idee voor seizoen 3?
Groetjes!
Annelies, Fred, Paco en Leya

>

ameliederycke op 2 november 2018 om 07:59

Dag Annelies. Fijn dat je fan bent van het programma! Momenteel zijn we nog niet op zoek naar kandidaten voor een derde seizoen. Houd zeker onze kanalen in de gaten want daar zullen we de oproep voor nieuwe kandidaten lanceren wanneer het zover is.

>

FLORINA VASIE op 20 augustus 2018 om 17:36

Hello,
I am watching a lot the tv series about the house makeover. I am an alone living woman who bought a too bigger house a lot would say...last year in Capelle aan den Ijssel.Since I am a foreing , living for 6-7 years in Netherlands but not an expert in the construction market , I contracted not a very great company to renovate my house. After that I had the missfortune to have my roof blown away at that bad storm in April, a bad leakage ...now house is finnaly aboute to finish being repaired. 1 year and a half in renovations. I am quite done with that and I would love to do my interior now in a way that will give me peace and make up for all the troubles I had.I am not sure where I can apply for the great makeovers I see on TV so I try to mention it here. I really hope you will help me someway. Thank you! Regards,Florina

>

Britt op 28 juli 2018 om 10:31

Dag, zijn alle inschrijvers reeds gecontacteerd? Heb nog niets vernomen.

>

Ayla Noe op 31 juli 2018 om 14:19

Hoi Britt, iedereen die telefonisch gecontacteerd is in de loop van vorige weken, heeft een e-mail ontvangen. Heb je helemaal niks gehoord, dan ben je er jammer genoeg niet bij. Ondertussen is de selectie definitief en hebben we al onze cases voor het komende seizoen. Jammer dus dat je er niet bij bent! Heel veel succes met je verhuis en het inrichting van je nieuwe stekje! Groet, vtwonen.

>

Karen op 19 juli 2018 om 12:43

Beste
Ik heb me ingeschreven maar nog niets ontvangen of we wel of niet geselecteerd zijn. Op welke manier worden we gecontacteerd? Kwestie van mijn GSM bij de hand te houden en mijn spammail af en toe te controleren!! Fingers crossed!!!

>

Ayla Noe op 19 juli 2018 om 13:18

Dag Karen, we zijn met de laatste selecties bezig, dus normaal zou je begin volgende week ten laatste iets moeten horen. Dit zal via mail zijn als je er niet bij bent en telefonisch als je wel bij de gelukkigen bent. Veel succes! Groet, vtwonen.

>

Sofie Janssens op 10 juli 2018 om 20:56

Hallo!

Even een praktische vraag: wanneer wordt het concreet bekendgemaakt of je geselecteerd bent of niet?

Nu het soldenmaand is tijdens juli, is het een beetje afwachten wat we nu gaan doen!

Ik begrijp het volkomen dat het een hele puzzel is...

Groetjes,

Sofie

>

Ayla Noe op 11 juli 2018 om 09:48

Dag Sofie, het is inderdaad een hele puzzel! :) Deze week en volgende week horen alle inschrijvers of ze er al dan niet bij zijn. De inschrijvingen zijn vanaf nu ook afgesloten. Nog eventjes geduld dus... Succes! Groet, vtwonen.

>

Broos Julie op 26 juni 2018 om 22:10

Hoi,
Wij schreven ons al een tijdje geleden in maar las nu pas het bericht ivm de koepel en wilde even laten weten dat wij in onze toekomstige achterbouw beschikken over een licht koepel.
Groetjes
Julie

>

Ayla Noe op 27 juni 2018 om 07:44

Hey Julie, je kan dit doorgeven via casting@hotelhungaria.be. Succes! Groet, vtwonen.

>

Manou op 18 juni 2018 om 16:59

Hey!
Ik heb ons gezin al even geleden ingeschreven, maar heb nog geen antwoord gekregen. Wanneer kunnen we ten laatste een reactie verwachten?
Groetjes!

>

Ayla Noe op 20 juni 2018 om 09:19

Dag Manou, we zijn nog steeds aan het puzzelen en de cases aan het vastleggen. Tot de zomer kan je dus nog gecontacteerd worden en zou je een antwoordje mogen verwachten. Succes! Groet, vtwonen.

>

dorothy op 16 juni 2018 om 10:08

Kan U mij zeggen of de inschrijving van ons is binnen gekomen want ik kreeg terug pagina voor inschrijving mvg

>

Ayla Noe op 18 juni 2018 om 11:58

Dag Dorothe, de inschrijving is inderdaad niet goed binnen gekomen. Kan je het nogmaals proberen of alles mailen naar casting@hotelhungaria.be? Succes! Groet, vtwonen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties