vtwonen

Herbekijk aflevering 8 van 'Een frisse start met vtwonen'

Heb je de voorlopig laatste aflevering van ‘Een frisse start met vtwonen’ gemist, maar wil je toch zien hoe Sieg, Ozanne en Guillemine een gezellig familiehuis creëerden voor het gezin van Ivo en Valerie? It’s your lucky day, want hier kan je de aflevering (her)bekijken!

Meer lezen

Benieuwd waar je de items van de make-over kan vinden? De complete make-over met productinformatie ontdek je hier! Bekijk ook de video waarin stylistes Ozanne en Guillemine uitleggen hoe ze deze make-over aanpakten. Zelf aan de slag om die leuke spelletjestrolleys te knutselen? De werkbeschrijving vind je hier. Verliefd geworden op dat ene mooie item? Hier kan je de items uit de aflevering shoppen!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Kristof op 25 februari 2018 om 15:12

De tv van Ivo en Valerie is zeer mooi omkaderd met het houten kader. Wat hebben jullie met de bekabeling van de tv en bijhorende apparaten gedaan?

>

nathaliegovaerts op 26 februari 2018 om 13:58

Hey Kristof, je kan de kabels in de muur wegwerken of wegwerken achter een stukje hout of afdekgoot. De andere apparaten zaten in de kast, dus daar waren de kabels achter de kast weggewerkt.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties