Vierkante meter moestuin

(promotie) Heb je een vierkante meter over in je tuin of op je terras of balkon? Begin dan met een kleine moestuin. Er zijn allerlei initiatieven om je hierbij te helpen. Het is leuk, leerzaam en je eet nog lekker ook!

Ik ben fan van het project Moesie de Moestuincoach. Petra Kaak, initiatiefneemster van Moesie, neemt al je eventuele bezwaren weg om met een moestuin te starten. Heb je ruimte voor een vierkante meter moestuin, dan stuurt ze je 10 zakjes zaad. Elke week krijg je vervolgens een mail met uitleg, zo kan het bijna niet mis gaan. En heb je nog vragen dan mail je haar. Je betaalt 27, 50 euro voor een mini-moestuin.

Het project is voor kinderen, maar volwassenen kunnen natuurlijk net zo goed mee doen! Je kunt je inschrijven tot 6 april (gebruik de actiecode ‘tuinieren’ voor 5 euro korting). De eerste instructiemail wordt deze week verstuurd, maar je kunt het nog makkelijk inhalen.

Wil je meer lezen? Lees hier alle eerder blogs. In Tuinieren 3, 2014 is Petra Kaak onze Groenreporter en vertelt ze meer over haar doel om mensen weer in aanraking te brengen met de eetbare natuur.

nog meer: tuinieren