Alles over de zoektocht

Zie jij in elke lege hoek een zee van inrichtmogelijkheden? Kloppen vrienden bij jou aan met interieurvragen? Weet jij welke kleuren elkaar versterken? Ziet jouw huis er superstijlvol uit? Denk jij bij het zien van onze stylisten op tv en in video’s weleens ‘dat zou ik ook kunnen’? Blijf dan lezen, want wij zoeken jou!

In samenwerking met bol.com

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is esj5jjz8xqbp_large.png

Samen met bol.com

Regelmatig wordt vtwonen op social media getagd in prachtige, originele, creatieve interieurfoto’s van onze fans. Dat er stylingtalent rondloopt, is dus zeker. Om dit talent een podium te geven, heeft vtwonen de handen ineen geslagen met bol.com. Met een passend assortiment bij elke veranderende woonwens is bol.com de ideale partner in deze zoektocht naar nieuw stylingtalent. Wil jij je liefde voor interieur naar een hoger niveau tillen? Meld je dan tussen 23 april en 16 juni aan om kans te maken het gezicht van je eigen vtwonen videoserie te worden én shoptegoed voor woonproducten van bol.com te winnen.

MELD JE AAN
Word hét nieuwe stylingtalent van Nederland en België

Wat houdt de zoektocht in?

De bottom line is dat we door middel van opdrachten een nieuw stylingtalent onthullen. Denk jij: ‘Dat stylingtalent, dat ben ik’? Meld je dan aan door foto’s van je huis, een moodboard met onder andere bol.com producten, een cv en motivatie te uploaden. Uit de aanmeldingen kiest vtwonen 30 kandidaten op wiens binnenkijkers lezers vervolgens kunnen stemmen. Deze 30 kandidaten laten zich niet alleen online, maar ook in print horen. In een aantal nummers van vtwonen zullen zij woonvragen voor onze lezers beantwoorden.

Klaar voor camera

Na deze stemronde blijven er 10 kandidaten over die samen de race aangaan. Ze moeten woonvragen beantwoorden, moodboards maken, producten shoppen, ruimtes stylen en nog veel meer. Het belooft een bloedstollende strijd met een flinke dosis stijl te worden. En zo’n strijd wil niemand missen, dus zal alles worden gefilmd. Camera, set, action!

Tip van de sluier

We willen nog niet te veel verklappen over de opdrachten van de 10 wedstrijdkandidaten, maar we kunnen wel een tip van de sluier oplichten over de opdrachten van onze eerste 30 kandidaten. Zij zullen een woonvraag voorgelegd krijgen en daar op hun eigen manier antwoord op geven. Hoe? Bewapend met een shopbudget spitten ze pagina’s interieurproducten van bol.com door, op zoek naar de juiste items om dit woonprobleem mee op te lossen. Zou jij de uitdaging aankunnen? Meld je aan!

Kansmakers

Om mee te dingen naar de titel heb je een paar dingen nodig: foto’s van je prachtig gestylede interieur, een motivatie en een moodboard dat jouw stijl visualiseert met als uitgangspunt interieurproducten van bol.com. Kun je dat voor de deadline aanleveren, dan ben je al een stap dichter bij de titel ‘stylingtalent’.

FAQ

Zijn er nog onduidelijkheden? In de FAQ vind je antwoorden op veelgestelde vragen die jou kunnen helpen bij je aanmelding. Handig!

nog meer: Stylingtalent gezocht