Woontrend 2021: bekijk hoe Liza de bright bubble-trend in huis haalt

We zijn door een achtbaan van een jaar gegaan en hechten meer dan ooit waarde aan een veilige thuisbasis waar we compleet tot rust kunnen komen. Die wens ziet vtwonen-stylist Liza Wassenaar terug in de woontrends voor 2021. Lichte tinten, knuffelbare stoffen en rustige lijnen creëren een fris huis waarin de boze buitenwereld mijlenver lijkt. Bekijk de video om te zien hoe Liza de bright bubble-trend in huis heeft gehaald en lees de tips om erachter te komen hoe jij dit ook kunt doen.

Stylingtip 1: behang

Behang is al een tijdje terug van weggeweest. We zien excentrieke prints, cirkelvormige muurstickers en unieke kleurencombinaties. Volgens Liza wordt dat lijstje uitgebreid met bijzonder textuurbehang. Van suede tot gevlochten riet en gevouwen papier: behang gaat de derde dimensie in. Zo’n laagje structuur geeft een anders basic interieur net dat beetje schwung.

vtwonen 10-2020 | trendhuis liza bright bubble badkamer met marmeren bad
vtwonen 10-2020 | trendhuis liza bright bubble make-up tafel beton lichtgroene kruk

Stylingtip 2: basic kleuren met frisse accenten

Een wit interieur wil niet zeggen dat kleur buiten moet blijven. In tegenstelling, kleuraccenten máken een ruimte. Volgens Liza zijn zonnebloemgeel en oceaangroen de kleuren die onze interieurs volgend jaar gaan opvrolijken. Tinten die aan de natuur doen denken zorgen voor een vertrouwd en geborgen gevoel, precies waar we nu behoefte aan hebben. Andere zachte natuurtinten zouden het in de bright bubble-trend natuurlijk ook goed doen, denk aan lila of luchtblauw.

Stylingtip 3: unieke vormen

Als het kleurpalet vrij neutraal is, kun je spelen met vormen om het huis een interessante touch te geven. Een tafel met poten die iets weghebben van een omgekeerde tulp, bijvoorbeeld. Of denk aan een hoekige mobiel met kleine messing spiegeltjes. En die fauteuil met XL poten, zoiets zie je ook niet iedere dag. Deze bijna-buitenaardse vormen zorgen ervoor dat er thuis altijd wat te bekijken is.

vtwonen 10-2020 | trendhuis liza bright bubble trendservies wit goud en groen
vtwonen 10-2020 | trendhuis liza bright bubble zithoekje met teddystof stoel

Stylingtip 4: aaibare materialen

Bij een trend die draait om geborgenheid mogen aaibare materialen natuurlijk niet ontbreken. Op blote voeten door huis lopen voelt veiliger wanneer je over zachte tapijten loopt en bankhangen wordt nog comfortabeler onder een grof gebreid plaid. Die mix van verschillende texturen zorgt voor speelsheid in een neutrale omgeving.

Meer zien? Bekijk alle foto’s in vtwonen nummer 10, die nu in de winkel ligt.

nog meer: styling