4x dit doe je met al die stapels tijdschriften

Elke tijdschriftenverzamelaar heeft wel een huisgenoot die helemaal niets snapt van je onbegrensde verzameldrift. En vooral van het niet willen weggooien van magazines die al zeker tien jaar oud zijn en nooit meer gelezen worden. Wanneer jouw stapels tijdschriften richting plafond groeien, maar geen haar op je hoofd eraan denkt om ook maar van een exemplaar afscheid van te nemen, dan moet even verder lezen.

Pronkplek

Stapel tijdschriften in een metalen rek

Deze stapels tijdschriften liggen voor het grijpen, maar het strakke, zwarte stalen ‘jasje’ behoedt hem voor verschuiven en omvallen. En het ziet er bovendien net allemaal even wat strakker en industriëler uit. Zo is jouw verzameling voor de rest van het gezin ook prima te doen. Bekijk meer mooie tijdschriftenrekken

Achter gesloten deuren

Sterk staaltje opbergen deze mooie locker. Ongemerkt gaan er achter alle deurtjes heel wat tijdschriften schuil. Ook handig om al je jaargangen vtwonen los van elkaar te bewaren: dat zoekt een stuk handiger op. De nieuwste nummers mogen pronken tussen de zelfgemaakte lussen aan de muur.

DIY: kruk van tijdschriften

DIY kruk van stapel tijdschriften met een spanband

Even flink doorsparen en je hebt zo een kruk, tafeltje of nachtkastje bij elkaar. Gebruik tijdschriften met een stevige rug en houd de stapel bij elkaar door middel van spanbanden of een (oude) leren riem. Je kunt bovenop de stapel nog een kussen binden voor wat meer zitcomfort.

DIY: kast van tijdschriften

Binnenkijken in een boerderij in Abbenbroek met balkenplafond met kast van tijdschriften

Zo komen die stapels tijdschriften wel heel handig uit! Deze tijdschriftenkast is eenvoudig gemaakt van stapels magazines en een houten plank. Kies er wel tijdschriften voor uit die je echt nooit meer inkijkt, anders wordt het lastig wegpakken. Meer zien van deze prachtige boerderij

Opbergers shoppen…

nog meer: styling