Borrelplanken die elk feestje naar een hoger niveau tillen

Of je nu gezellig een potje olijven of een goede fles wijn opentrekt, er gaat geen borrel voorbij zonder mooie borrelplanken. Waar je moet beginnen met zoeken voor dé plank? Hier, want wij serveren de mooiste opties voor je uit.

Borrelplanken en snijplanken op het aanrecht in de keuken

Rond

Ronde planken zijn fijn, omdat je er veel op kwijt kunt en de plank op je eigen creatieve manier kunt vullen met borrelhappen. Zo kun je bijvoorbeeld de randen reserveren voor verschillende soorten kaas en in het midden mosterd, honing of een andere lekkere dip neerzetten. Liever alleen wat brood serveren? Deze borrelplanken zijn daar ideaal voor!

Rustiek

Hou je meer van planken in een rustiekere vorm, waarin je de verschillende kleuren van het hout goed ziet? Dan mogen deze planken niet ontbreken op jouw borrel. Ze zijn zowel met kaas als vlees een dikke aanrader! Ideaal om je stylingkunsten alle ruimte te geven.

Een beetje extra

Zoek je een borrelplank die nét een beetje anders is dan alle andere planken? Deze items hebben allemaal iets wat je plank uniek maakt: handvatten, inkepingen of een speciale plek voor de kaasmessen. You name it en deze borrelplanken hebben het.

Mooie messen erbij en proosten maar!

nog meer: styling