Stijlvol Wonen trakteert: win tickets voor Batibouw 2018

Brussels Expo opent in februari 2018 weer zijn deuren voor Batibouw: de grootste beurs in de bouw-, renovatie-, en woonsector. Van 22 februari tot en met 4 maart komen er zo’n 1000 exposanten samen om je te voorzien van tips & tricks en heel veel inspiratie. Ben je nog volop bezig met jouw ultieme droomhuis te ontwerpen of ben je gewoon een echte interieurfreak, dan kun je er zeker je hart ophalen. Sta je te popelen om langs te gaan? Lees snel hieronder verder voor een leuke verrassing, want Stijlvol Wonen geeft 25 duotickets weg.

Beleef Batibouw

Dit jaar draait Batibouw rond 4 thema’s: beleef Batibouw, connectiviteit, protect your home en zorgeloos wonen. Het thema ‘beleef Batibouw’ dient ook meteen als rode draad doorheen de gehele beurs. Als bezoeker ontdek je de nieuwste producten en diensten met al je zintuigen. Je kunt er al je ideeën ‘live’ ontdekken. Test de stevigheid van een muur zelf uit of trek je schoenen uit en loop eens door de Walk of Floors om jouw geschikte vloer te vinden.

Het Immovillage is hét trefpunt op de beurs voor alle geïnteresseerden, zowel particulieren als professionals, in de vastgoedsector. Ondertussen is de Garden Room een vaste waarde geworden op de beurs. Een oppervlakte van 500 m² gevuld met inspiratie voor de inrichting en afwerking van je tuin. Dit jaar voegen een aantal exposanten hun standen samen voor een nieuw project: Outspiration.

Nieuw sinds dit jaar is de Walk of Flames: een hele passage gewijd aan kachels en haarden.

Praktisch

Batibouw loopt van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart 2018, telkens van 10u00 tot 18u30. Op vrijdag 23 februari blijven de deuren uitzonderlijk open tot 21u00. Tijdens de Nocturne op donderdag 1 maart is de beurs geopend van 10u00 tot 23u00. De beurs vindt plaats in alle paleizen van Brussels Expo, Belgiëplein 1 1020 Brussel (BE). Tijdens de week geniet je aan de kassa van het verlaagde tarief aan € 7 vanaf 15u00 (tijdens de Nocturne vanaf 18u00).

Win tickets

Klik op onderstaande knop en doe mee aan onze wedstrijd. De wedstrijd loopt tot zaterdag 10 februari 2018. Veel succes!

Bron: in samenwerking met Batibouw

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Mertens Patrick op 4 januari 2018 om 13:56

zou leuk zijn

Shop suggesties

Inspiratie suggesties