vtwonen

Spirits shoppen en proeven

Beeld je een gezellige winkel in met een ruim assortiment aan spirits die je ter plekke kunt proeven in een bar. Je vindt dit allemaal in het historisch hartje van Gent bij PROOF Shop & Tasting Room.

PROOF tasting

Anders dan anders

Whisky, rum, gin maar ook minder gekende spirits zoals pisco, vermouth, mezcal … komen allemaal aan bod bij PROOF. De mogelijkheid om kleine hoeveelheden te kopen in plaats van een hele fles geeft hen dat unieke karakter. Je kunt er kiezen tussen flesjes van 5, 10 en 20 cl die elk individueel gelabeld worden.

 

PROOF shop

Tastings

Focussen op één categorie zoals gin of liever werken rond een bepaald thema? Bij een privétasting kies je zelf welke focus je legt. Een uitgebreide tasting biedt je 6 tot 7 verschillende sterke dranken waarbij de geschiedenis achter de dranken wordt onthuld en de manier van distilleren geen geheimen meer kent. Liever wat minder? Ga dan voor een mini privétasting.

Op 18 en 19 maart kun je doorlopend tussen 13u30 en 17u komen proeven van de geselecteerde spirits door PROOF in het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen op Inside Out.

Tekst Leen Ceulemans | Foto’s PROOF

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties