vtwonen

Soft 2.0

Extra Soft van Living Divani mag letterlijk genomen worden want met zijn even zachte rugleuning als zitvlak zorgt hij voor comfort en gezelligheid. Matthias Bruinekreeft van Hora Barneveld licht toe.

extra soft sofa

Matthias Bruinekreeft: “Mensen vertrekken voor het inrichten vaak vanuit de muren naar het midden toe in een ruimte. Deze zitbank van Living Divani laat je anders denken. Je vertrekt voor het inrichten van je ruimte net van het midden naar de muren toe. Met het verstelbaar design kun je verschillende zithoeken creëren, richt je naar de open haard en geniet van een gezellige babbel of ga aan de andere kant languit liggen en geniet van je favoriete film. Deze zitbank geeft de mogelijkheid tot verschillende activiteiten maar brengt mensen tegelijkertijd dichter bij elkaar. Kun je niet kiezen welke hoek? Ga dan op de leuning zitten, even zacht als de rest van het ontwerp.”

Gezichtsbedrog

In de eetkamer staat het knap staaltje werk van Porro. Metallico heeft een simplistische look maar maakt toch indruk. Niet alleen met zijn techniek maar ook met het materiaal. Het ultradunne tafelblad uit aluminium van 12 mm dik laat je met verstomming slaan wanneer je naast je ogen ook je handen laat spreken. Matthias Bruinekreeft steekt het niet onder stoelen of banken, dit is zijn favoriet.

Ontdek je graag zelf hoe zacht deze sofa is? Dat kan, bezoek het Stijlvol Wonen-inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs in Amsterdam. Hora Barneveld zorgt voor nog meer inspiratie in onder andere de keuken en het outdoor gedeelte.

Tekst Leen Ceulemans | Foto’s Hora Barneveld

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties