vtwonen

Raamdecoratie: Dutch design

Voor het Stijlvol Wonen-huis op de vt wonen&design beurs namen we een kijkje bij Jasno. Ons oog viel meteen op de Jasno folds, het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Jasno en Studio Daphna Laurens. Hun strakke en eigentijdse stijl komt helemaal tot zijn recht in ons interieur. Marbritta van Boldrik van Jasno vertelt meer over dit Dutch Design.

raamdecoratie Jasno donker

Marbritta van Boldrik: “Jasno folds brengt vernieuwing in onze raamdecoratie. De combinatie van houten latten met het geweven papier geeft een strakke en stoere uitstraling. Het leuke aan dit design zijn de eindeloze combinaties. Wist je dat je zelfs de kleuren van de houten latten aan de voor- en achterkant kunt laten verschillen? Zo kun je het perfect afstemmen op de buiten- en binnenkant van je woning.”

raamdecoratie Jasno

Past dit ontwerp in elke ruimte?

Marbritta van Boldrik: “Het textiel, gemaakt van geweven papier, is beschikbaar in een semi-transparante, een dim-out en een verduisterende black-out versie. In de woonkamer wil je vaak die subtiele lichtinval terwijl de slaapkamer dat verduisterend effect vraagt.”

Kom het design van dichterbij bekijken op de vt wonen&design beurs of bezoek Jasno voor tal van andere raamdecoraties.

Tekst Leen Ceulemans | Foto’s Jasno

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties