vtwonen

Ontdek het Stijlvol Wonen-huis op de vt wonen&design beurs

Stijlvol Wonen bouwt ook dit jaar weer een inspirerend huis op de vt wonen&design beurs in Amsterdam. Dit jaar kiezen we voor een donker, puur en chic interieur met een Japans kantje. Die sfeer trekken we subtiel door van binnen naar buiten met een schitterend loungeterras. Benieuwd? Kom ons bezoeken tussen 3 en 8 oktober in hal 11 in Rai Amsterdam.

Inspiratiehuis haard

Inspiratie

Op slechts 150 vierkantemeter tonen we interieuroplossingen voor je woonkamer, keuken, eetkamer én terras. Hoewel het grondplan open is met lange en strakke zichtlijnen krijg je toch gezelligheid en sfeer dankzij de prachtige materialen. Je vindt er tonnen inspiratie, maar je kunt ook advies vragen aan de verschillende experten die tijdens de beurs aanwezig zullen zijn in het Stijlvol Wonen-inspiratiehuis.

paperandtea

Beleef

Om je bezoek compleet te maken bieden we je graag een unieke, door Japan geïnspireerde ervaring. Geniet daarom tijdens je bezoek van heerlijke theeproeverijen en maak kennis met de authentieke Japanse kalligrafie. Paper and Tea is ontstaan uit een passie voor kwaliteitsvolle thee én design. Naast de smaaksensatie zijn de verpakkingen een lust voor het oog. Wie wil, kan zijn favoriete theesoort kopen. Japanoloog Owen Tjon Sie Fat laat je dan weer kennis maken met de authentieke kunst van de kalligrafie. Op basis van indrukken en gesprekken creëert hij een persoonlijk werk. Kom dus langs en keer naar huis met een uniek stuk.

inspiratiehuis detail

Praktisch

Wanneer? 3 t.e.m. 8 oktober van 10 tot 18u, op donderdag en vrijdag tot 21u.

Waar? Je vindt Stijlvol Wonen op de vt wonen&design beurs, hal 11 stand 038 Rai Amsterdam, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Bestel nu je ticket!

Beeld foto 1 en 3 Bieke Claessens, foto 2 Paper and Tea | Tekst Leen Ceulemans

 

 

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties