vtwonen

De sfeer van Ibiza op je terras

In ons zomernummer tonen we je in een styling hoe je Ibiza naar je eigen terras brengt. Hier ontdek je extra, ongepubliceerde foto’s die niet in het magazine staan. Nodig vrienden en familie uit, laat hapjes en drank aanrukken en breng sfeer met deze vier stylingtips.

Ibizaborrel overzicht

Sfeermaker 1: relaxzones

Deel je terras in verschillende zones: een lounge, een lage tafel en eindeloos veel krukjes en poefs. Laat het allemaal gebeuren. Relax! Gasten vinden hun plek wel. Het draagt allemaal bij tot een ongedwongen ambiance.

Ibizaborrel tafel

Ibizaborrel brood

Sfeermaker 2: serveer in mandjes

Lekker bohemien: serveer hapjes en snacks in mooie manden die je kocht op dat exotisch marktje tijdens de vakantie.

Ibizaborrel glazen

Sfeermaker 3: keramiek + glas + mat zilver

Hoe verkrijg je die Ibizalook voor je gedekte tafel? Kies mooi wit of beige keramiek en combineer het met chique hoge en lage glazen voor een feestelijke toets. Vermijd wel blinbling en opteer voor eerder verdonkerd, mat zilveren bestek.

Ibizaborrel zithoek

Sfeermaker 4: kelimkussens

Een buitensalon is vaak strak van vorm, maak het wat speelser met rijkelijk veel kussens gemaakt van oude kelims. Ze zien er exotisch uit en kunnen tegen een stootje.

Benieuwd naar de concrete productinformatie van deze styling? Je vindt alles terug in het zomernummer van Stijlvol Wonen.

Bron Stijlvol Wonen editie 417 | Tekst Anneleen Peeters | Fotografie Jonah Samyn | Styling Stefanie De Neve

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties