vtwonen

Donkere eenvoud

Eenvoud en luxe, dat is wat RhijnArt Keukens uitstraalt. Dit jaar zorgen ze voor een extra grote leefkeuken. Directeur Jan van Harberden vertelt hoe ze dit aanpakken.

RhijnArt keukenJan van Harberden: “We zijn geen trendsetter, maar zetten de trends naar onze eigen hand. We staan dus nooit stil maar gaan steeds op zoek naar hoe we de wensen van de klant kunnen vervullen. Met de keuken als belangrijkste ruimte in huis is hier en daar wat luxe dus niet overbodig.”

RhijnArtHoe pakken jullie dat tikkeltje luxe aan?

“Enkele populaire nieuwkomers zijn de kokend-water-kraan in een mat zwarte uitvoering en het afzuigsysteem verwerkt in de kookplaat. Daarnaast behouden we onze typische eenvoud; hoge kasten in mat zwart met een lang marmeren werkblad tegen de wand. Het kookeiland is uitgevoerd in een donker gebeitst eikenfineer. Sober met een rijke uitstraling.”

De keuken is er eentje van formaat, hoe pakken jullie een kleinere ruimte aan?

“De essentie ligt bij het spelen met lijnen, vormen, materialen en kleuren. Een geslaagde keuken start bij het verkennen van de dromen en het aanpassen van schetsen. We laten wel telkens typerende elementen terugkeren. Denk aan eenvoud, rust en symmetrie ongeacht of je een landelijk of modern pad inslaat.”

Benieuwd? Bezoek de keuken van RhijnArt Keukens op de vt wonen&design beurs in Amsterdam.

Tekst Leen Ceulemans | Foto’s RhijnArt Keukens

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties