vtwonen

Decoreren? Benut al je zintuigen

Daglicht, geur en akoestiek, al deze elementen zijn onmisbaar in een aangenaam interieur. In het zomernummer laten we over elk aspect een expert aan het woord. Na de theorie, volgt hier de praktijk met deco-items die al je zintuigen prikkelen.

Onzichtbaar Woongeluk zintuigen

  1. Wie ramen zegt, zegt meer daglicht, maar ook gordijnen. Velux lanceerde voor zijn dakramen bijzondere plooigordijnen. De Colour Collection is ontworpen door Scholten & Baijings. Beschikbaar in zes unieke patronen. Prijs op aanvraag.
  2. Geurverspreider en decoratieve zandloper in een object, een ontwerp van Diptyque. € 138.
  3. Zachte materialen breken de geluidstrillingen en zo verbetert de akoestiek. Deze fauteuil BuzziCane van BuzziSpace heb je vanaf € 4.546 excl. btw.
  4. Een ultrasonische geurverspreider verspreidt geur op basis van trilling waardoor deze niet verbrandt, want niet alle geuren kunnen tegen hitte. Dit model is van RainPharma. € 59.
  5. Behang Carrelage uit de collectie Spectra van Arte International draagt met zijn zachte 3D-patronen bij aan een goede akoestiek. € 219/meter.
  6. De eerste geurkaarscollectie van Studio Piet Boon in samenwerking met Serax. Er zijn vier geuren. Vanaf € 29,90 per stuk.

Tekst en samenstelling Anneleen Peeters

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties