5 hotspots op het zwoele Ibiza

Trek jij deze zomer naar het prachtige eiland Ibiza? Dan mag je deze vijf unieke plekjes, gespot in het boek ‘I never believed in love at first sight until I met Ibiza’ van Anne Poelmans, niet missen. Een bezoek aan Ibiza via Instagram.

Good morning . #run

A post shared by Sarah Rutson (@sarahrutson) on

1. Droom weg bij Es Torrent

In het westen vind je de minibaai waar ook Sergio Herman zo nu en dan vertoeft. Je kunt er genieten van het strand en heerlijk eten in het aanpalend visrestaurant.

2. Laat je verwennen in Destino Beach Club

Naast de haven van Ibiza vind je Destino Beach Club. Je kunt er niet alleen liggen in de zon en een duikje nemen, maar ook eten en overnachten in een designkamer.

3. Shop bij Sluiz Ibiza

De beste souvenir is een echt decoratiestuk dat je op het eiland koopt. Zoek je pièce unique in Sluiz Ibiza, keuze genoeg.

4. Apertitief bij La Bodega

Ontspannen doe je het best met een heerlijke cocktail. Bij La Bodega kun je daarbij ook proeven van de lekkere tapas.

5. Genieten op Playa Migjorn

Het langste strand van het eiland vind je aan de zuidkust. Zwem in het helderblauwe water, ga lekker zonnen en laat je gastronomisch verwennen in de nabije restaurants.

Lees meer over Anne Poelmans en haar inspiratiebronnen in editie 5 van Stijlvol Wonen.

Bron: I never believed in love at first sight until I saw Ibiza (auteur: Anne Poelmans, uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts, tweede uitgave) | Tekst Laura Liebens

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties