Wellness 365 graden

Het design van JEE-O is ons niet onbekend, maar wist je dat dit überstijlvolle exemplaar ook buiten kan geplaatst worden? Lammert Moerman licht toe.

Jee-O Douche Stijlvol Wonen

Welk ontwerp van JEE-O vinden we terug outdoor?

Lammert Moerman: “Buiten zien we een douche van de slimline serie. Deze kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. We kozen er bewust voor om enkele series in een outdoor versie uit te brengen omdat we het wellness gevoel willen doortrekken naar buiten. Onze vrijstaande douches zijn de perfecte combinatie tussen een stijlvol design en goede functionaliteit. Nood aan afkoeling in de zomer of net een warme douche in de winter? Met onze slimline serie in de tuin kun je heel het jaar door genieten.”

Moeten we op iets letten wanneer we een douche buiten plaatsen?

Lammert Moerman: “Uiteraard heb je de temperaturen die ver onder nul kunnen gaan in de winter. Het vraagt dus een andere aanpak als een douche die binnen wordt geplaatst. Dankzij de speciale 365 all weather frost free optie kun je met het nodige comfort de douche gebruiken bij temperaturen tot -30°C. Onze website geeft aan voor welke series de 365 optie beschikbaar is.”

De douche van JEE-O kun je ontdekken in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs (hal 11 stand 038).

Tekst Leen Ceulemans | Foto Denise Keus

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties