Shopgids: opbergen

Als je van mooie spullen houdt, is de kans groot dat je niet altijd even goed weet waar je al die spullen het beste kwijt kunt. Toch wil je ze natuurlijk graag zo veel mogelijk in de buurt hebben. Dat betekent gelukkig niet dat je ze ergens op zolder hoeft te stallen. Er zijn genoeg makkelijke manieren om je kostbare items op te bergen. Hieronder lees je welke soorten slimme opbergers er zijn en krijg je handige opbergtips.

Opbergtrends

Van manden tot rekken, van tassen tot kapstokken: overal in huis is ruimte voor een mooie opberger. Zo kun je al jouw kleding, schoenen, sieraden en andere spullen een fijn plekje geven. Wat dacht je van een praktische plek voor je sleutels, een mooi rek voor je favoriete tijdschriften of een handige bak voor de paraplu? Kijk welke vormen en materialen mooi passen in jouw interieur.

Opbergen inspiratie

Wil je weten hoe je handig je spullen kunt opbergen? Bekijk hieronder onze tips.

Een kist als opberger

Opbergkisten zijn niet alleen handig om je spullen in op te bergen: ze zijn ook nog eens heel hip. Met deze opbergkisten heb je jouw spullen altijd bij de hand en ben je meteen een eyecatcher rijker. Opbergkisten staan mooi in elke woonkamer, hal en slaapkamer. Tip: geef een opbergkist een zachte touch door er een fijn kleed overheen te leggen.

Al je spullen in één kast

Je hebt al je spullen natuurlijk het liefst zo overzichtelijk mogelijk bij elkaar. Ga daarom voor een lekker grote opbergkast met veel kastorganisers, waarin je alles kwijt kunt wat je niet in het zicht wilt hebben. Zo oogt een kamer opgeruimder en ontstaat er meer ruimte voor de door jou gekozen meubels en accessoires die wel gezien mogen worden. En al die praktische items heb je nog steeds bij de hand. Ideaal!

nog meer: