Shopgids: opbergen

Als je van mooie spullen houdt, is de kans groot dat je niet altijd even goed weet waar je al die spullen het beste kwijt kan. Toch wil je ze natuurlijk graag zo veel mogelijk in de buurt hebben. Dat betekent gelukkig niet dat je ze ergens op zolder hoeft te stallen. Er zijn genoeg makkelijke manieren om je kostbare items op te bergen. Hieronder lees je welke soorten slimme opbergers er zijn en krijg je handige opbergtips.

Opbergtrends

Van manden tot rekken, van tassen tot kapstokken: overal in huis is ruimte voor een mooie opberger. Zo kan je al jouw kleding, schoenen, sieraden en andere spullen een leuk plekje geven. Wat dacht je van een praktisch plekje voor je sleutels, een mooie opbergkist of een handige bak voor je paraplu? Kijk welke vormen en materialen mooi passen in jouw interieur.

Opbergen inspiratie

Benieuwd naar hoe je handig je spullen kan opbergen? Bekijk hieronder onze tips.

Een kist als opberger

Opbergkisten zijn niet alleen handig om je spullen in op te bergen: ze zijn ook nog eens heel hip. Met deze opbergkisten heb je jouw spullen altijd bij de hand, en ben je ook meteen een eyecatcher rijker. Opbergkisten staan mooi in iedere woonkamer, hal en slaapkamer. Tip: geef een opbergkist een zachte touch door er een plaid overheen te leggen.

Al je spullen in één kast

Je hebt al je spullen natuurlijk het liefst zo overzichtelijk mogelijk bij elkaar. Ga daarom voor een grote opbergkast met veel kastorganisers, waarin je alles kwijt kan wat je niet in het zicht wil hebben. Zo oogt een kamer opgeruimder en ontstaat er meer ruimte voor door jou gekozen meubels en accessoires. En je hebt nog steeds al jouw favoriete spullen bij de hand.