Snel een nieuwe look met een glazen binnendeur

Misschien is een binnendeur niet het eerste waar je aan denkt bij een update voor je huis. Zonde, want deze sfeerbepaler is niet alleen functioneel, maar ook heel decoratief. Dit is wat een nieuwe glazen binnendeur met jouw interieur doet. (in samenwerking met GewoonGers)

Licht en luchtig

Met een binnendeur van glas haal je licht en ruimte in huis. Het voordeel van een glazen deur is dat je een deel van je interieur af kunt sluiten, zonder in te leveren op transparantie. Dit is bijvoorbeeld slim bij een kleine hal, deze lijkt optisch een stuk groter met een glazen tussendeur en geeft direct zicht op de achterliggende ruimte, wat weer zorgt voor een ruimtelijk effect. Maar ook een open keuken kun je met een glazen deur of pui gemakkelijk scheiden van de woonkamer, het houdt kookgeuren weg en zorgt voor een luchtig gevoel.

Tip: wil je wel een glazen deur, maar niet inleveren op privacy? Denk dan eens aan satijnglas of witte folie.

Slopen niet nodig

Er zijn veel verschillende soorten glazen binnendeuren, maar de trend van dit moment is toch wel de staal-look deur met een slank profiel en stoere uitstraling. En denk je nu: daar zal wel een fikse verbouwing voor nodig zijn? Niets is minder waar, De standaard deuren van GewoonGers zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze licht zijn en in elk kozijn geplaatst kunnen worden, er komt geen breek- of sloopwerk aan te pas. De poedercoat afwerking met structuur geeft de profielen dat stoere en levendige effect, net als bij een echte stalen deur. Ook fijn: de deuren zijn voorzien van veiligheidsglas, dus geen probleem in een huishouden met kinderen.

Bepaal het zelf

Of je nu van een basic, Scandinavische, moderne of industriële woonstijl houdt, een glazen staal-look deur past in elk interieur. Hoewel staal vaak geassocieerd wordt met industrieel, zorgt het slanke en minimalistische profiel van deze deuren ervoor dat ze veel breder inzetbaar zijn. En wat zo fijn is: de verhouding tussen de aluminium profielen en het glas is helemaal zelf te bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een stoere uitstraling met 3 glaspanelen, ga voor modern met 4 gelijke panelen of voor een extra minimalistisch effect met alleen een omlijsting van het glas. Kies tot slot je ideale deurkruk om de look compleet te maken.

Zin in een nieuwe binnendeur?

Ga dan direct aan de slag met het jouw ideale GewoonGers deur en bestel ‘m gemakkelijk online. Zelf een ontwerp uploaden kan ook. En heb je een keuze gemaakt? De deuren zijn volledig demontabel, er is geen gedoe met transport en alles wordt ter plekke voor je in elkaar gezet, wel zo handig.

nog meer: Samenwerking