Een moderne keuken in een landelijk jasje

Don’t judge a book by its cover: in een landelijke keuken vind je evengoed de meest moderne snufjes terug. Alles wordt mooi ingewerkt in de kasten, zodat het warme, nostalgische gevoel van de landelijke keuken niet verloren gaat. Een gezellig landelijke sfeer mét hedendaags comfort: wij geven je graag enkele tips! (promotie)

Tack verborgen oven

Verstoppertje!

De keukens van tegenwoordig mogen dan wel vooral gezellige leefkeukens zijn, je moet er uiteraard ook nog altijd in kunnen koken. Helaas zijn moderne designtoestellen niet altijd een perfecte match met een landelijk interieur. Wil je deze toch in je landelijke keuken integreren, doe het dan op een discrete manier. Verberg bijvoorbeeld je oven, magnetron, espressomachine … achter kastdeuren. En die grote Amerikaanse koelkast waar je al zo lang van droomde? Die kan perfect in de bijkeuken terecht. In bovenstaande keuken van Frank Tack bijvoorbeeld zijn, behalve het fornuis, geen kookapparaten zichtbaar. Subtiel weggewerkt met behulp van een verfijnd systeem van opendraaiende en inschuivende kasten, vormen ze niet langer een doorn in het oog.

frank tack landelijke keuken

Landelijke camouflage

Grotere apparaten zoals een koelkast of een vaatwasser kun je ook perfect integreren in je landelijke keuken door het front van je kasten door te trekken over je apparaten. De moderne dampkap boven je fornuis kun je verbergen achter een dampkapmantel met een ambachtelijke look. Je creëert een keuken waarin alle moderne comfort aanwezig is, maar met subtiele camouflage!

Tack pottenlade landelijk

Moderne technieken

Een landelijke keuken kan evenveel modern comfort bevatten als een hypermoderne keuken. Zo kan softclose-sluitwerk je houten kasten beschermen tegen beschadiging. Er kunnen ook diverse ingenieuze opbergsystemen in de kasten ingebouwd worden. Zo wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Een front dat past bij je keukenkasten is eveneens de perfecte camouflage. Deze technieken worden reeds toegepast bij keukenbouwer Frank Tack. Ze helpen graag om jouw landelijke keuken te voorzien van al het gewenste modern comfort.

Over Frank Tack

Frank Tack is een familiebedrijf, gespecialiseerd in leefkeukens en totaalinterieur. Van ontwerp over productie tot en met plaatsing en kleuradvies. Frank Tack staat voor: 100% maatwerk, tijdloze en sfeervolle ontwerpen, natuurlijke en warme materialen, vakmanschap en duurzame productie en afwerking. Bekijk hier hun projecten.

Bron: in samenwerking met Frank Tack | Fotografie Sarah van Hove en Jonah Samyn

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties