vtwonen

Zuiver

Zuiver is hét interieurmerk van dit moment en heeft een ruime collectie meubels, verlichting en accessoires. Het label biedt alles wat je in huis nodig hebt om heerlijk relaxt te kunnen wonen. Zuiver is een merk om in de gaten te houden, want het designteam zorgt voortdurend voor betaalbare aanvullingen op de trendy collectie. Artikelen uit de Zuiver collectie staan bekend om de kleur, durf en de inmiddels bekende 'Zuiver knipoog'. Shop je favoriete items uit de Zuiver collectie direct online op vtwonen.be. 

vorige 1 / 14 volgende

Zuiver is een allround en dynamische onderneming, gericht op de ontwikkeling, import en groothandel van verlichting, meubels en woonaccessoires. Het is een jong merk dat veel innovatieve producten op de markt brengt. Zuiver design kenmerkt zich door zijn speelse en eigentijdse stijl.

Het succes van Zuiver is gebaseerd op de evenwichtige collectie. Deze collectie bestaat uit geselecteerde items uit de hele wereld. Met exclusief ontworpen artikelen door hun eigen ontwerpers of bekende Nederlandse ontwerpers. De producten van Zuiver hebben niet alleen een erg mooi design, maar zijn ook nog eens functioneel en daarom onmisbaar in ieder huishouden of zelfs kantoor.

Het assortiment van Zuiver wordt gekenmerkt door een inspirerende en robuuste stijl. Het is de diversiteit van de producten die een inspirerende en krachtige collectie en een speelse en moderne stijl creëren. De collectie van Zuiver is een continu proces en wordt voortdurend aangevuld met nieuwe inspiratie. Neem een kijk in onze webshop en kijk wat Zuiver voor jou te bieden heeft.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties