Triumph Tree

Bij Triumph Tree is de kwaliteit van de producten al meer dan 25 jaar bewezen en daar zijn we trots op, echter ondanks de hoge kwaliteitseisen en strenge kwaliteitscontroles kan het voorkomen dat er een probleem is met uw kunstkerstboom. Ons serviceteam kan in de meeste gevallen het probleem op korte termijn oplossen door een ontbrekende tak of ander item direct naar uw huisadres te sturen. Ook met een vraag of opmerking kun je bij het Triumph Tree serviceteam terecht. Door het invullen van uw gegevens via onderstaande link, kunt je indien er problemen zijn, snel door Triumph Tree geholpen worden. http://www.triumphtree.com/ Mocht je geen computer hebben dan kunt je ook het service nummer bellen op nummer (+31) 0182-398398 Een zorgeloze kerst is gegarandeerd met de kerstbomen van Triumph Tree!

De tijd die nodig is voor het opbouwen van de kunstkerstboom is afhankelijk van de soort boom en de maat, echter alle bomen van Triumph Tree zijn zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te modelleren. Je weet zeker dat je de mooiste boom hebt voor deze kerst en nog vele jaren daarna, want ook na vele jaren van gebruik is uw Triumph Tree kunstkerstboom nog net zo mooi als de eerste keer dat u de boom heeft opgezet.

Instructies
Voor het opbouwen van een kunstkerstboom met een insteek constructie, volg de volgende stappen:
1) Haal alle onderdelen uit de doos en leg de takken op kleurcode bij elkaar.
2) Monteer de voet en zet de voet op de plaats waar de boom moet komen te staan. Hierdoor hoeft u, als de boom eenmaal is uitgevouwen, de boom niet meer te verplaatsten.
3) Plaats de stam (delen) in de voet.
4) Begin met de onderste ring. De kleurcode van de takken komt overeen met de insteekbeugels op de stam.
5) Vouw de achterste zijtakjes als een waaier om zo de stam minder zichtbaar te maken.
6) In geval van het model van de Bristlecone, vouw de uiteinden van de takken rondom als in stervorm en mix de takken met zachte en harde naalden voor een natuurlijk effect.    
7) Staat het geheel stevig? Begin dan aan de volgende ring takken.
8) Vouw de takjes van de top uit voordat u deze op de stam plaatst en geef elk takje van de top een klein knikje voor een natuurlijk effect.
9) Vouw de onderste takken van de top tussen de bovenste ring takken voor een natuurlijk verloop.
10) De boom is nu klaar om gedecoreerd te worden.