vtwonen

Flex: het abonnement met meer flexibiliteit dan ooit tevoren!

Een trouwe fan van vtwonen, maar twijfel je om een abonnement te nemen? Met onze nieuwe flexibele formule ebt die twijfel zo weg! Want Flex betekent: lezen wat jij wil, wanneer je het wil, zonder restricties. Wij zetten de voordelen hieronder op een rij!

vtwonen

Stop op elk moment

Met je Flex abonnement zet je een abonnement stop wanneer jij maar wilt, ongeacht de reden.

Switch naar een ander blad

Zin in iets anders? Geen enkel probleem. Verander van magazine wanneer jij wilt en zo vaak je maar wilt. Keuze tussen alle magazines op Magstore.be. De betaling wordt automatisch aangepast in functie van je gekozen magazine.

Pauzeer wanneer je wilt

Ga je op vakantie en wil je geen magazines ontvangen? Verwittig dan onze klantenservice 2 weken op voorhand en na de afgesproken periode herstarten we je abonnement automatisch, zodat jij er niet aan hoeft te denken. Gemakkelijk toch?

En naast deze voordelen heb je nog keuze tussen 3 soorten pakketten. Geen reden meer om te twijfelen. Bestel nog vandaag!

Veel wooninspiratie toegewenst!


Over het tijdschrift vtwonen

Verschijning elke 4 weken.

Met: binnenkijken in binnen- en buitenland, shopping in de stijl, persoonlijke verhalen en columns over wonen. Met altijd aandacht voor de keuken, badkamer, vloeren en meubels. En ook: favorieten van de redactie, stylen, DIY en shoppen.

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

dorit scheurer op 13 juli 2018 om 06:44

hallo, kan ik Vt wonen ook in duitsland aboneeren? Hoe duur is het?
Groetjes Dorit

>

charlottedeconinck op 25 juli 2018 om 13:21

Dag Dorit, momenteel zijn we volop bezig om jouw vraag te beantwoorden. Binnenkort zou het eventueel mogelijk zijn om vanuit bv. Duitsland te abonneren op vtwonen. We bekijken momenteel hoe het zit met de portkosten die er dan bijkomen. Wanneer we alles correct weten, contacteren we jou terug! Groet, vtwonen.

>

Van Engel Kimberly op 7 juli 2018 om 22:20

Hoe verander ik mijn adres van mijn vtwonen flex abonnement?

>

Ayla Noe op 9 juli 2018 om 11:14

Dag Kimberly, je kan dit doen via mail (abo.sanoma@partnerpress.be) of telefonisch op 02/556 41 50 (ma-vrij van 8u tot 16u30). Groet, vtwonen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties