vtwonen

Flex: het abonnement met meer flexibiliteit dan ooit tevoren!

Een trouwe fan van vtwonen, maar twijfel je om een abonnement te nemen? Met onze nieuwe flexibele formule ebt die twijfel zo weg! Want Flex betekent: lezen wat jij wil, wanneer je het wil, zonder restricties. Wij zetten de voordelen hieronder op een rij!

vtwonen

Stop op elk moment

Met je Flex abonnement zet je een abonnement stop wanneer jij maar wilt, ongeacht de reden.

Switch naar een ander blad

Zin in iets anders? Geen enkel probleem. Verander van magazine wanneer jij wilt en zo vaak je maar wilt. Keuze tussen alle magazines op Magstore.be. De betaling wordt automatisch aangepast in functie van je gekozen magazine.

Pauzeer wanneer je wilt

Ga je op vakantie en wil je geen magazines ontvangen? Verwittig dan onze klantenservice 2 weken op voorhand en na de afgesproken periode herstarten we je abonnement automatisch, zodat jij er niet aan hoeft te denken. Gemakkelijk toch?

En naast deze voordelen heb je nog keuze tussen 3 soorten pakketten. Geen reden meer om te twijfelen. Bestel nog vandaag!

Veel wooninspiratie toegewenst!


Over het tijdschrift vtwonen

Verschijning elke 4 weken.

Met: binnenkijken in binnen- en buitenland, shopping in de stijl, persoonlijke verhalen en columns over wonen. Met altijd aandacht voor de keuken, badkamer, vloeren en meubels. En ook: favorieten van de redactie, stylen, DIY en shoppen.

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties