vtwonen is vernieuwd!

Hoera, vtwonen heeft een nieuwe look & feel! Van de cover tot de laatste pagina, alles is in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe look valt het meeste op, maar met een paar nieuwe rubrieken is er ook inhoudelijk een hoop nieuws te ontdekken.

Nieuwe lente, nieuwe look

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling van het tijdschrift. Art director Marlon Zwier sloot zich zes weken op in een kamertje en ging aan de slag met nieuwe lettertypen en een andere opmaak van de pagina’s. Het resultaat? Meer & mooier! Of zoals hoofdredacteur Nicolette Fox het verwoordt: ‘Alles ziet er rustiger uit, het voelt luxueuzer aan.’

Nieuwe rubrieken en een thema

Inhoudelijk kreeg het tijdschrift ook een injectie. De binnenkijkers zijn – natuurlijk! – gebleven, waarbij je nu nog meer praktische informatie vindt om zelf aan de slag te gaan. Ook is er in deze tijd van robotisering en automatisering juist aandacht voor alle mooie dingen die met mensenhanden zijn gemaakt. Daarom bezoeken we vanaf nu in elk nummer het atelier van een creatieveling en laten we mooi werk van een (beginnend) kunstenaar zien. Dit nummer gingen we langs bij Martijn Smulders van Stigerwoods en bij NA Design die prachtige posters maakte van… olifantenpoep!

Zelf klussen & stylen

Met drie DIY-ideeën, van makkelijk tot een grote klus, dagen we jou uit om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Een andere belangrijke verandering is dat elk nummer een thema krijgt. Voor een frisse start met deze eerste, vernieuwde vtwonen is dat zwart-wit geworden, een woontrend waaraan we een eigen draai geven met eigenzinnige, haalbare stylingideeën. Wat vind jij het mooist? Alles fris en warm wit of toch liever spannend en eigenzinnig zwart?

Nieuwsgierig? De compleet vernieuwde vtwonen nummer 04 ligt vanaf woensdag 10 april in de winkels. Alles over de nieuwe look en de winacties vind je hier!

nog meer: