Neon vs pastel

Geinspireerd door een beeld uit het nieuwe Myhomeshopping Magazine. Frisse pastelkleuren gemixt met neontinten. Laat je inspireren en shop via het online magazine direct je favoriete producten!
Kleurpalet van de week: fluor vs pastel

Neon vs pastel

Onlangs lanceerde Myhomeshopping.nl – de leukste online woonwinkelstraat – een digitaal magazine waaruit je niet alleen een hoop inspiratie kunt halen, maar ook direct kunt shoppen. Dit beeld werd gebruikt in de stijl van 101 Woonideeën. Twee pagina’s vol mooie producten en inspirerende zelfmakers in de stijl van het tijdschrift 101 Woonideeën. En ook nog eens heel betaalbaar.

De wand hierboven is geverfd in een tint zacht blauw, maar wanneer je verder kijkt zie je de fluor kleuren uit het beeld springen. Wel gedurfd, maar erg leuk om mee te combineren. Dit beeld is afkomstig uit een zelfmaakidee uit het maartnummer van 101 Woonideeën. De tafel met spirograaf dessin maak je in slechts 2 uur helemaal zelf.  Hier is gekozen om de wand rustig te houden en als kleuren eyecatcher de meubels en accessoires in te zetten. Je kunt het ook omdraaien en de fluor kleuren toepassen op de muur. Als je een lichtblauwe wand voorziet van een horizontale streep fluor roze knalt deze ervan af.  De verfkleuren bij dit palet vind je hieronder.

Kleuren in dit palet (v.l.n.r.):

Kleur 1: 78. Pirate Gold – Sanderson
Kleur 2: Arsenic – Farrow & Ball
Kleur 3: SC 71 Mint – Painting the Past
Kleur 4: Brandweerrood – Flexa strak op de muur

De hierboven getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Brib: 101 Woonideeën maart 2012, de gehele productie is van Studio Gieke van Lon

nog meer: Kleur