Theetuin Koekeloeren

Onze tuin grenst aan de achterzijde aan een wetering, aan één zijde aan de gemeentetuin en vanaf de voorkant kijken we uit op een een weilandje met schapen. Op de grens met onze vriendelijke buren staan appelbomen.
Aan de voorkant van de tuin hebben we een buxustuin. Via een hekje in de haagboog loop je de vijvertuin in. Door weer een poortje van klimop met een houten brocante hekje loop je over een smal paadje langs een beekje die uitmond in een vijvertje beneden in de tuin. Je kunt of over de beek heen stappen en over een boomschorspaadje op de brug naar het vijvertje beneden je kijken of links af slaan naar de veranda die uitzicht bied op de bloemenborder waar verschillende paadjes je leiden via het grasveldje naar het stijgerterrasje en de roeiboot of naar een verscholen rond terrasje onder de moerbei.

Laat jouw tuin zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!