Puk’s tuin

Onze tuin is nu zo’n 6 jaar oud. Waar eerder een weilandje lag hebben we een heerlijke tuin kunnen aanleggen. In de periode dat we bezig waren met voorbereidingen voor de bouw van ons huis was het brainstormen en verzamelen van ideeën voor de tuin even belangrijk.
Nu, zo’n 6 jaar later, is de tuin voor ons en onze hond Puk een heerlijke besloten plek geworden.
De tuin bestaat uit een ruim grasveld met borders; een besloten buxustuin met kweekkas; een schaduwtuin; een fruitboomgaardje, bostuintje met boslaantje en een rozenvoortuin.
Ieder jaar maak ik weer een lijstje van wat ik wil aanpassen in de beplanting; welke bollen ik in het najaar wil bestellen; welke planten gescheurd moeten worden en welke klusjes we moeten doen. En er worden plantjes geruild met tuinvrienden uit de buurt.
Dat is het leuke van een tuin: je blijft altijd bezig en droomt steeds over nieuwe projecten en de periode van het jaar die komen gaat…
Veel kijkplezier!

Laat jouw tuin zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!