Odette’s tuin

Eerst hadden we een soort pseudo Japanse tuin; dit waren we wel een beetje beu, vooral omdat de vijver veel onderhoud vergde. Toen heeft vriendin Els een ontwerp gemaakt, waar plaats is voor vakken planten van dezelfde soort. Door keuze van weelderig blad, of weelderige bloem is het een interessante tuin geworden. De hoofdkleuren zijn wit en blauw, met restanten van planten in rood, die al in de Japanse tuin stonden. De acers in groen en rood leveren in de herfst een spannend kleurenspel. Vogels vliegen af en aan; ook voor hen een ‘paradijselijke’ tuin.

tuinfoto 1 is in herfst; hiervoor hadden we een pseudo Japanse tuin. Dat waren we beu en vriendin Els heeft het vakkenpatroon bedacht met redelijk Hollandse beplanting. Heerlijk dat de vijver nu gedempt is en we meer tuin hebben gekregen. Het eerste jaar is er bijna niets gesneuveld. Ik verheug me erg op de 25 uienbollen, die hun kopjes al boven de grond steken.

Laat jouw tuin zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!