Klassieke tuin

Van paardenbak tot siertuin, toen wij hier kwamen wonen (4 jaar geleden) waren we er al snel over uit: die paardenbak gaat eruit. Eerste plan was een tuinontwerp maken. Nu zou je denken met zo’n oppervlakte is dat een eitje maar
dat viel nog niet mee. Omdat het perceel heel breed oogt, is het onderverdeeld in 3 stukken. Voor de zichtlijn zijn er 2 grote potten op sokkels geplaatst. Tussen de verschillende stukken tuin is afscheiding met klimop geplaatst. De tuin is grotendeels (behalve het straatwerk) door onszelf aangelegd. Vanwege de hoeveelheid werk en kosten heeft dit 3 jaar geduurd. We wonen hier nu 4 jaar en de onderhoud valt hard mee, al ben ik in het hoogseizoen elke dag in de tuin bezig. Kortom, een tuin waarin geleefd wordt.

Laat jouw tuin zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!