Lees vtwonen met 20% korting

voordeel abonnement

Op zoek naar tips & tricks om je huis te stylen? Dan is dit iets voor jou! vtwonen brengt je steeds nieuwe ideeën. Geniet nu 1 jaar of 2 jaar van een stevige dosis trendy wooninspiratie en bespaar tot 20% op de prijs.

Tip: Kies bij betaalmethode voor domiciliëring en krijg nu een extra korting van 5%!

Waarom vtwonen?
Het magazine vtwonen staat vol met het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, tips & tricks en DIY-ideeën van de vtwonen stylisten om mee aan de slag te gaan. In het tijdschrift vtwonen vind je een mix van woonstijlen en persoonlijke verhalen. Zo kun je in ieder nummer in de rubriek ‘Binnenkijken’ bij andere mensen naar binnen gluren. vtwonen biedt volop inspiratie voor een mooi en leefbaar huis. Haal jouw portie woongeluk in huis en kies voor een voordelig vtwonen magazine abonnement!

Voordelen voor vtwonen abonnees
Met een vtwonen abonnement geniet je elke keer weer van trendy wooninspiratie. Je ontvangt vtwonen veilig en gratis in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Geef vtwonen cadeau
Ken je iemand die (ook) fan is van een trendy woonstijl? Geef dan een abonnement op vtwonen cadeau! Vul dan eerst de gegevens van de ontvanger in en duid daarna ‘een afwijkend betaaladres invullen’ aan. Het abonnement stopt automatisch.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Benieuwd naar de andere titels die deelnemen aan deze promo?
Kijk dan op Feeling Wonen of Wonen Landelijke Stijl!

Deze aanbieding is geldig in België. Je ontvangt de eerstvolgende editie van vtwonen in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Magazines.

nog meer: